Üdv mindenkinek!
Ez tulajdonképpen egy családi hobbiprojektként indult, de könnyen lehet, hogy még kinövi magát. Mindenesetre akit érdekel a balatoni horgászat, annak hasznos lehet. Sok része még feltöltés alatt van, de lesz majd mindenféle hasznos adatbázis, meg fotópályázat, meg ilyen jóságok.
A sablon saját tákolmány, ezért előfordulhatnak benne kisebb hibák.
Itt a link: BalatonHorgász.hu
Nagy kedvencem a horgászat, bár idén csak az angedélyt váltottam ki, de egy napot nem tudtam elmenni. Balcsin is kétszer vettem hétvégi jegyet (Márián van a nyaraló), de nem jutottam a partig sem (mindig elém ugrott egy söntéspult).
Szar a balatoni horgász-helyzet, de nem annyira, hogy a háttérnek egy sötét belsőt kellene tenni. Ez olyan gyászosan néz ki.
Új háttérrel lehet, hogy a betűk is máshogy mutatnak; nekem nem elég kontúrosak (lehet, hogy szemüvegemet kellene megtisztítani csak?).
Tiszteletbeli balatoni horgászjegyet elfogadok.
Jah, a font ilyen Cufón-os megoldás, de vagy maga betűtípus volt ilyen, vagy nem elég nagy felbontást választottam, mert nem akar élesebb lenni. Lehet, hogy keresnem kell másikat.
A háttér az elég konkrét kérés volt, de majd beszélgetek a sógorral (főszerkesztővel), hogy legyen-é világosabb.
Amúgy nekem utoljára talán 8 éves koromban volt horgászbot a kezemben, én csak a sablont, meg a domain ügyeket intéztem, szóval ehhez a részéhez nem sokat tudok hozzászólni.
A söntéspultok valahogy engem is jobban vonzanak…
Viszont lesz nemsokára az Euro Horgász magazinnal közös fotópályázatunk és ők adják majd a nyereményeket, szóval, ha van jó horgászfotód, akkor figyelgesd majd az oldalt.