Egyik ügyfelem egy üzleti blog készítésének feladatával fordult hozzám. Az igények 90%-a megy is, de van egy igen érdekes kérése:
Quote:
Olyan oldalt kell megírni, ahol a jobb/bal oldal A/B teszt szerűen váltakozva jelenjen meg különböző IP címűeknek az elején, és amelyik jobban konvertál pl. blog-értesítő feliratkozásokban, az maradna meg ill. amire a visszajelzések lesznek jobbak az marad meg.
A bal és a jobb oldalsáv ip szerinti megjelenése, valamint valamilyen módú mérése lenne a lényeg. A két oldalsáv tartalma teljesen azonos lesz, tehát végülis arra kíváncsiak, hogy melyik oldalon tetszik jobban az oldalsáv a látogatóknak, ahogy levettem a levélből.
Szóval ennek a megvalósításában kérnék egy kis helpet.
Érdekes, mert sok netszolgáltató össze vissza dobálja az ip-ket, tehát nem statikus címeket oszt ki. Max tartományokat tudnál szűrni, de annak meg semmi értelme.
Nem csak ez a vicc az egészben, hanem az is, hogy szerencsétlen marketing manager igen
erős Jmla! tudással rendelkezik, a legutóbbi Jmla!Napon futottam vele össze
Az még viszont egy érdekes menet lesz, amikor kedden le kellene adnom az ajánlatomat,
mert még a nagyon korai egyeztetéseknél is elég nehezemre esett egyáltalán felfogni, hogy mit akar, meg persze próbáltam lebeszélni róla, de elég makacs…