Bal és jobb oldalsáv megjelenítésének szűrése ip-re, ezek mérése

Sziasztok!

Egyik ügyfelem egy üzleti blog készítésének feladatával fordult hozzám. Az igények 90%-a megy is, de van egy igen érdekes kérése:

Quote:

Olyan oldalt kell megírni, ahol a jobb/bal oldal A/B teszt szerűen váltakozva jelenjen meg különböző IP címűeknek az elején, és amelyik jobban konvertál pl. blog-értesítő feliratkozásokban, az maradna meg ill. amire a visszajelzések lesznek jobbak az marad meg.

A bal és a jobb oldalsáv ip szerinti megjelenése, valamint valamilyen módú mérése lenne a lényeg. A két oldalsáv tartalma teljesen azonos lesz, tehát végülis arra kíváncsiak, hogy melyik oldalon tetszik jobban az oldalsáv a látogatóknak, ahogy levettem a levélből.

Szóval ennek a megvalósításában kérnék egy kis helpet.

Köszi előre is ;)

Érdekes, mert sok netszolgáltató össze vissza dobálja az ip-ket, tehát nem statikus címeket oszt ki. Max tartományokat tudnál szűrni, de annak meg semmi értelme.

én csak arra lennék kíváncsi, hogy fogják tesztelni a megrendelő részéről! :slight_smile:

Nem csak ez a vicc az egészben, hanem az is, hogy szerencsétlen marketing manager igen

erős Jmla! tudással rendelkezik, a legutóbbi Jmla!Napon futottam vele össze :smiley:

Az még viszont egy érdekes menet lesz, amikor kedden le kellene adnom az ajánlatomat,

mert még a nagyon korai egyeztetéseknél is elég nehezemre esett egyáltalán felfogni, hogy mit akar, meg persze próbáltam lebeszélni róla, de elég makacs…

akkor ne vállald el, ennyi…

mi az a j**mla?

Utoljára még próbálok szót érteni velük. Egyébként az is érdekes lesz még, hogy a többi beérkező ajánlat hogyan kezeli ezt a feladatot :wink:

Nem merek káromkodni, de ha kéred kiírom: Joomla!

Ha valaki még1x ehhez a szóhoz kapcsolódó melóval zargat, elküldöm a halál *****ra :smiley:

ez a Joomla valami Star Wars szereplő? nem értem hogy jön ide…

[off]Naggyon vicces vagy…

Vagy tényleg nem ismered ezt a cms-t? :wink:

Esetleg keress rá: http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CHgQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.joomla.org.hu%2F&ei=-_qwT96RJZDRsgbhuci4CA&usg=AFQjCNFYTBm5LHKTwehTgmTq586OwGQhsA&sig2=KJ__xFwC9AJCjvbviUfU1A

[/off]