Az oldalam leterheli a szervert :(

Sziasztok

Tudnátok valami ötletet adni, hogy mit csináljak? Mert kaptam egy e-mailt a tárhelyem üzemeltetőjétől, hogy a WP oldalam nagyon leterheli a szervert és ez így nem maradhat tovább, hanem költözzek el onnan, de nem tudom mit tudnék tenni ez ellen, hogy megoldódjon a probléma. Létezhet, hogy valamelyik bővítmény okozza a problémát?

Melyik tárhelyszolgáltató? 000webhost?

Nem, 3 in 1 webhosting. Itt ajánlotta valaki a fórumon őket. Azt írták, hogy az oldala miatt a szerver 1/4-t az Ön oldal viszi el, és ez így nem maradhat!

De ezt kb úgy írják, hogy mivel a legolcsóbb csomagban vagyok mintha én nem is lennék ügyfél. Ennyire le vagyok sz…va ?

Na de most akkor mit tegyek?

nem le vagy szarva, hanem ez sajnos a wp hibája, hogy nagyon kell figyelni az optimális körülményekre és még akkor is rengeteg erőforrást eszik!

Értem én, de valami ötlet? Vagy tényleg keressek más tárhelyet ahol ez nem annyira akadály? De ötletem sincs mi lenne a megfelelő választás.

ez mindenhol probléma… próbálhatod cache-elni az oldalt, de az meg a cache építésekor dönt be mindent általában.Optimalizálni kell:

wordpress performance

wordpress high load

stb…

Köszi megpróbálom.

Amit ajánlottál keresgéltem, de azokból már csak régi verziókat találtam viszont felraktam valami Quick cache-t de fogalmam sincs ér-e valamit vagy sem.

w3 total cache VAGY wp super cache -t ajánlom…

Köszönöm.

wp super cache az jó.

Felraktam a super cache-t, de azon kell valamit külön konfigurálni vagy csak felrakom és az alapértelmezett beállításokkal teszi is a dolgát?

Egyébként így elsőre mintha begyorsult volna az oldal.