Van 53 oldalam, amit az oldalak menüpontban számszerűen látok, de csak 29 elemet jelenít meg, az idegen nyelvűeket nem, és ezeket a menübe se tudom beemelni. A korábbiakban ez simán működött, tudja valaki, hogy most mi történhetett? A PHP, a WP és a SEO is frissítve van.
Használsz valamilyen language plugint (WPML, Polylang stb.)? Ha igen, akkor lehet, csak a magyarok vannak beállítva, de akkor meg látnod kellene egy angol nyelvű zászlót. Ha gondolod, és csinálsz nekem ideiglenes hozzáférést, ránézhetek.
A Polylangot használom. Megköszönöm, ha ránézel az oldalamra, de nem tudom, hogy kell ideiglenes hozzáférést adnom. Bent a honlap szerkesztésekor új felhasználót adok hozzá? De akkor a te email-címed kell? Elnézést a béna kérdésekért…
Felül az adminban ki lehet választani a nyelvet ott, ahol a bal felső sarokban van a Wordpress logó és mellette a honlap neve. Ha ott csak a magyar zászlót látod, akkor állítsd át "Show all languages " -re és jó lesz.
Ha nem ez a baj, akkor hozz létre nekem egy admin felhasználót, aztán ha végeztünk, törölj bátran.
Megmentettél, köszönöm! Biztos valahogy rákattintottam arra az ikonra, és így elállítottam. Most működik.
Na! Együtt örülünk Veled.
Úgy szoktam csinálni, hogyha használok egy rendszert, akkor minden egyes kezelőszervet áttanulmányozok egyszer az elején, és utána évekig bezsebelem az ismereteim hasznát.