Az oldalak menüpontban nem látszódnak az angol nyelvűek

Van 53 oldalam, amit az oldalak menüpontban számszerűen látok, de csak 29 elemet jelenít meg, az idegen nyelvűeket nem, és ezeket a menübe se tudom beemelni. A korábbiakban ez simán működött, tudja valaki, hogy most mi történhetett? A PHP, a WP és a SEO is frissítve van.

Használsz valamilyen language plugint (WPML, Polylang stb.)? Ha igen, akkor lehet, csak a magyarok vannak beállítva, de akkor meg látnod kellene egy angol nyelvű zászlót. Ha gondolod, és csinálsz nekem ideiglenes hozzáférést, ránézhetek.

A Polylangot használom. Megköszönöm, ha ránézel az oldalamra, de nem tudom, hogy kell ideiglenes hozzáférést adnom. :frowning: Bent a honlap szerkesztésekor új felhasználót adok hozzá? De akkor a te email-címed kell? Elnézést a béna kérdésekért…

Felül az adminban ki lehet választani a nyelvet ott, ahol a bal felső sarokban van a Wordpress logó és mellette a honlap neve. Ha ott csak a magyar zászlót látod, akkor állítsd át "Show all languages " -re és jó lesz.

Ha nem ez a baj, akkor hozz létre nekem egy admin felhasználót, aztán ha végeztünk, törölj bátran.

Megmentettél, köszönöm! Biztos valahogy rákattintottam arra az ikonra, és így elállítottam. Most működik. :slight_smile:

Na! Együtt örülünk Veled.

Úgy szoktam csinálni, hogyha használok egy rendszert, akkor minden egyes kezelőszervet áttanulmányozok egyszer az elején, és utána évekig bezsebelem az ismereteim hasznát.