az oldal visszaáll egy adott időpontra

sziasztok



elég érdekes hiba jött elő, amit sikerült visszavezetni egy adott pontra, legalábbis szerintem.



Egy plugin frissittése óta talán, akkor jött elő a probléma.



Először kis idő mulva 403 hibát irt ki az oldal, aztán visszaállt. Aztán később már nem 403 volt, hanem visszaállt szerintem a frissittés elötti időszakra. Mert amit kitettem az eltünt.

Ezt csinálja már három napja… Visszaáll, megint jó, és ezt folyamatosan…



Kideritettem hogy mit frissittettem le utoljára, kikapcsoltam azt a plugint, erre még rosszabb lett, mert ha éppen ugy gondolta az oldal, és az elromlott időszak volt, akkor nem jelent meg semmi az oldalon, csak a háttér…



bocsi a körülményes fogalmazásért, de a hiba se mindennapi sázmomra, le se tudom irni hogy mi is a hiba…



valami tipp?

Visszaállni nem igen szokott magától sem bővítmény, sem wp.

Tárhelyszolgáltatód kérdezted, hogy nem volt-e valami zűr, nem töltöttek-e vissza régi backup-ot.

Hello!



Új vagyok wordpressben…Nem tudom a wp ilyen, vagy a template amit letöltöttem, de állítok rajta vmit, elmentem, aztán mikor megnézem “élesben”, egyszer csak visszaáll vmi korábbi állapotra. Miért? Jobb híján mentegetem le a .css fájlt. Úgy látom azzal van a gond. Pontosabban azzal, hogy az áll vissza vmi régebbi, akár gyári beállításra.

Kösz a segítséget!

Üdvözlet a WP fedélzeten! :slight_smile:



Igaz, hogy pár hónappal ezelőtt, de Syska - az előtted lévő - válaszában jól írta: sok mindent tud a WordPress, de azért ennyire nem önjáró. :wink:



Már előre is bocsánatot kérek a kérdésért, de a sablon (theme) beállításainál, amikor az egyes lehetőségeket állítgatod, akkor az oldalak/lehetőségek végén rákattintasz a Mentés/Módosítások mentése feliratra?



Állj át az alapsablonra és úgy próbálj néhány változást, hogy akkor is ez a hiba bejelentkezik?



Kapcsolj ki minden bővítményt (plugin), akkor is eszetlenkedik?



Lehetséges az is, hogy akár a WordPress fájlok, akár a sablon fájlok feltöltése során valamelyik fájl sérült, nem ment fel teljesen. (FTP-vel törölsz minden fájlt a wp-config.php, a .htacces fájlok, és a wp-content könyvtár kivételével, majd könyvtáranként a legújabb verziót felmásolod könyvtáranként.)



Feltételezhetően a WP legújabb verzióját használod, de előfordulhat, hogy a letöltött sablon régi, nem kompatibilis a wp-vel. Keress egy hasonló, de biztosan együttdolgozó sablont, és azzal próbáld meg.



Ha mindezek nem hoznak eredményt, akkor én újra megpróbálnék egy telepítést egy új adatbázissal, és amennyiben nem változik az eredmény az alapsablonnal sem, úgy megkérdezném a tárhelyszolgáltatót, hogy minden rendben van-e nála.

Természetesen szoktam menteni. Azért webprogramozói tapasztalatból tudom hogy ha vmit átírok akkor mentem, pl. hogy megnézhessem élesben. Meg hát biztos ami biztos :slight_smile:

Ahogy írtam is asszem a .css fájllal van vmi.(egész pontosan a style.css és/vagy main-style.css) Olvastam olyasmit hogy talán az zavarhat be hogy egyelőre az oldal csak almappában van amíg szerkesztjük…? (van régi oldal, addig az fut)



Az a helyzet hogy az illetőnek ez az adott sablon tetszett meg. Inkább ez az egész csak kellemetlen, 2+ kattintással azért el lehet boldogulni.



Ezt az újratelepítést majd még megpróbálom


wordpac wrote:
Természetesen szoktam menteni. Azért webprogramozói tapasztalatból tudom hogy ha vmit átírok akkor mentem, pl. hogy megnézhessem élesben. Meg hát biztos ami biztos :)
Ahogy írtam is asszem a .css fájllal van vmi.(egész pontosan a style.css és/vagy main-style.css) Olvastam olyasmit hogy talán az zavarhat be hogy egyelőre az oldal csak almappában van amíg szerkesztjük...? (van régi oldal, addig az fut)

Az a helyzet hogy az illetőnek ez az adott sablon tetszett meg. Inkább ez az egész csak kellemetlen, 2+ kattintással azért el lehet boldogulni.

Ezt az újratelepítést majd még megpróbálom

Szia! Nálam is ez a probléma lépett fel és érdekelne, hogy találtál-e megoldást a problémára. Folyamatosan visszaáll egy régebbi időpontú változatra, számomra érthetetlen módon, aztán visszaáll a legfrissebb változtatásokra, majd ismét egy régebbit mutat, teljesen elképesztő módon... Köszi előre is!

Nincs valami cache bővítményed a honlapon?



Alapsablonnál is ezt teszi? Kikapcsolt bővítmények mellett? Fájlok újra feltöltése?



Tárhelyszolgáltató mit mond?