Üdv elnézést hogy ismét új témát nyitok, de már hetek óta folyamatos problémába ütközik az oldalam és eddig ilyen problémával még nem találkoztam a wordpressnél…
Betöltődik az oldal és ahogy bármelyik menüpontra kattint az ember azt írja ki hogy: Az oldal nem megfelelően van átirányítva. aztán frissítve működik, egy darabig megy, de random adja be ezt a hiba oldalt. És már kerestem 100 oldalon de nem találtam sehol a megoldást. (pluginokat is kikapcsoltam egyesével, az se okoz semmi) a .htacces fájlal sincs semmi mert azzal is próbáltam valamit csinálni és semmi
a maxer-nál van a tárhelyem, és a nogradtanc.hu domainról van szó!
a válaszokat köszönöm!
Cache bővítmény?
Közvetlen link struktúra változtatása?
igen, azt csináltam úgy működik, de alapon nem valami keresőbarát az oldal. nem lehet sehogy megoldani, hogy működjön másik közvetlen hivatkozással? pl. Bejegyzés címe. (mert,ha ezt beállítom, akkor megint ezt a hibát dobja:S
Van a tárhelyeden .htaccess nevű fájl? Ha igen, akkor töröld, majd menj a beállításokra és állítsd be újra.
Ha azután is ez a gond, akkor a tárhely nem megfelelő. Ez esetben írj a hosting szolgáltatódnak.
már próbáltam azt. de semmi, redben írok nekik. de egyébként a maxer-nál vagyok!
Van valami bővítmény aminek köze lehet a .htaccess-hez? Biztonsági bővítmény például?
Ha nincs fent plugin aktiválva (és utána törlöd az htaccess-t majd újra generálod), akkor 95%, hogy a tárhelyeseknél van a bibi.
sziasztok
nekem olyan problámám lenne, hogy amikor megírok egy bejegyzést, a weblapon kiteszi rendesen. de amikor ráklattintok a címére, mert szeretném azt a konkrét bejegyzést megosztani akkor azt irja ki, hogy page not found…ez nem mindegyik bejegyzésnél fordul elő, csak néha néha, és nem tudok rájönni miért csinálja.lehet elég butuska kérdés de nézzétek el nekem, kezdő vagyok
nekem olyan problámám lenne, hogy amikor megírok egy bejegyzést, a weblapon kiteszi rendesen. de amikor ráklattintok a címére, mert szeretném azt a konkrét bejegyzést megosztani akkor azt irja ki, hogy page not found…ez nem mindegyik bejegyzésnél fordul elő, csak néha néha, és nem tudok rájönni miért csinálja.lehet elég butuska kérdés de nézzétek el nekem, kezdő vagyok _>http://www.banovicsmarcsi.hu
Nézd meg a hibás bejegyzések linkjeit. A rendesnél oldalad.hu/bejegyzes-cime, míg a hibásaknál csak egy szám.
1. Frissítsd a közvetlen linkek beállítását. Ezután menj a a hibás bejegyzés szerkesztésére.
2.A szerkesztőben a cím alatt láthatod az bejegyzés url címét. Oda kattintva töröld ki a számot, majd hagyd üresen és tőle jobbra a mentésre kattintva frissíteni fogja magát.
A 2. lépést minden hibás bejegyzésnél meg kell tenned, az 1. csak egyszer.