Az oldal nem jön be backup visszatöltés után sem

Sziasztok!
Elég rég foglalkozom weboldalakkal és wp-vel is, de ilyen nem volt még. Kellett egy aloldalt csinálnom egy Avadaval más által készített oldalon. Le is mentettem a fájlokat és az adatbázist. Egy ideig jól ment, aztán elkezdte nem kimenteni az oldalt, homokórázott. Vissza tudtam lépni az Oldalak menüponthoz. De nagyjából 20-30 próbálkozás után az oldal se jött be, homokórázott 10-15 percig.

Néha tudtam menteni kisebb változtatásokat, ha átneveztem a function.php-t vagy avada live-val, de egy idő után már ez se működött. Próbáltam más oldal szerkesztőjében módosítani, ott elmentette, de itt már nem a visszamásolt fusion builder kódot. Kitaláltam, hogy downgradelek 5.3-ra. Na ez lelőtte az oldalt. Visszamásoltam a fájlokból a wp gyökerében lévőket, a wp_includet és a wp_admint. Plussz visszaraktam az adatbázist. Semmi. Most épp az összes fájlt visszarakom szőröstül bőröstül, hátha. Még nincs meg az eredmény. Hibaüzenet semmi se console-n, se most az oldalon. Korábban volt a szerkesztőben olyan, hogy megszakadt a kapcsolat és a böngészőben menti a tartalmat. Illetve néha elő jött, hogy a fusion builder nem tudja értelmezni a bemásolt kódot.

Találkozott már valaki ilyen hibával? A fenti backupokkal nem kéne mindenképp mennie? Ha nem, akkor mi lehet?

Köszönöm

Elég sok probléma lehet. Én első körben ftp-n átneveznéd az avada pluginját és sablonját, hogy a gyárival el tud-e indul. (átnevezed, majd közvetlen a wp admin-t hívd meg és lépj be ha tudsz, s válaszd a gyári twenty sablont)

Megoldódott. A szerveren kellett átállítani ezt: SecRuleEngine . Korlátozta a feltölthető mennyiséget, ezért halt meg bizonyos mennyiségű tartalom után. Köszi a válaszokat :slight_smile: