Az oldal csak az adminnak látszik

Sziasztok!Megint én vagyok, ismét felmerült egy kérdés, amire biztosan van megoldás, csak én nem tudom megcsinálni. Arról lenne szó, hogy eddig a Wordpress csak hely szerveren volt, most pedig szeretném a végleges helyére feltölteni, ám még nincs teljesen kész az oldal. Szeretném feltenni a végleges tárhelyére, hogy oda töltsem fel a képeket és be tudjam állítani a dolgokat. Ezzel az a probléma, hogy kísérletezni nem merek, ezért kérem a segítségeteket, hogy biztosan jól csináljam. Szóval egy olyan megoldás kellene, hogy feltelepítem a WP-t a végleges helyére, majd kikapcsolom vagy elrejtem azt, hogy a látogatóknak ne jöjjön be az oldal, mivel az még nem végleges, de én, mint admin, tudjak rajta dolgozni és lássam is a változásokat.Remélem erre van valami megoldás, és hamarosan megmutathatom, hogyan is sikerült az oldalam :slight_smile:Üdv,

Ghost

Végülis erre a problémádra van egy megoldás ami a legegyszerűbb az én szempontomból. A wordpress gyökérkönyvtárból az index.php-t kimásolod majd a helyére egy másikat teszel akármilyen tartalommal(lehet üres is). Ha kész a weboldalad akkor a lemásolt index.php-t visszarakod. Az admin felület akkor elérhető a webcímed.tld/wp-admin címen.

Átalakítás miatt, átmenetileg zárva plugin: http://sw-guide.de/wordpress/plugins/maintenance-mode/ Kérlek nézz vissza x. idő múlva…

Ez pont erre a célra lett kitalálva. Ha bejelentkezel, te (admin) mindent látsz (és dolgozhatsz), ám rajtad kívül senki nem lát semmit, csak az ideiglenes nyitóoldalt.WordPress…, szerelem… :slight_smile:

vagy htpasswd, ha engedélyezett.


'hitetlen' wrote on '2009-10-26:
Átalakítás miatt, átmenetileg zárva plugin: http://sw-guide.de/wordpress/plugins/maintenance-mode/ Kérlek nézz vissza x. idő múlva...


Ez pont erre a célra lett kitalálva. Ha bejelentkezel, te (admin) mindent látsz (és dolgozhatsz), ám rajtad kívül senki nem lát semmit, csak az ideiglenes nyitóoldalt.

WordPress..., szerelem... :)
Köszi szépen mindkettőtöknek, ezt a plugint meglesem, teljesen jónak tűnik.

.htaccess fájl a gyökérbe, oszt beléje:

Code:

order allow,deny

allow from IPCÍMED

deny from all

Jó hogy nem mondjátok szegénynek, hogy programozza le PHP-ben, oszt ennyi :lol:

mert az miért nehéz? :stuck_out_tongue:

vagy lehet elég elvetemült:Code:<?php // header('Location:http://www.regos.hu');

if (!empty($_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'])) //check ip from share internet

{

$ip=$_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'];

}

elseif (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])) //to check ip is pass from proxy

{

$ip=$_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'];

}

else

{

$ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];

}

if($ip=="78.92.4.188") //aktualis IP címed :){

define('WP_USE_THEMES', true);

/** Loads the WordPress Environment and Template */

require('./wp-blog-header.php');

}

else

{

echo'Regos.hu

Aki kiváncsi.. az így járt..n ('.$ip.')

';

}

?>

Megoldottam hitetlen által ajánlott pluginnal, pont ilyenre gondoltam. Sikerült is gond nélkül telepítenem, importálnom a beállításaimat, mostmár csak a tartalom kell, és kész is vagyok. Köszi mindenkinek :slight_smile:

Akkor hajrá Ghost!Örülünk, hogy ennyire szép ütemben haladsz! és szurkolunk is, hogy Neked sikerélményed legyen vele, a többit pedig - ebből a sikerből táplálkozva - bizonyára, a kitartásodra is támaszkodva, meg fogod oldani. Ebben biztosak vagyunk.És majd egyszerre vágjuk a pezsgőt a monitorhoz, ha bemutatod a kicsikét… :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

LOL hgrg! :lol:

:stuck_out_tongue: hitetlen mi nem tetszik? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Hát hogy tényleg jött egy PHP megoldás :smiley:

Csak aztán nehogy változó IP címe legyen Ghostnak, mert akkor bizony gáz van.


'Farkas wrote on '2009-10-27:
Akkor hajrá Ghost!

Örülünk, hogy ennyire szép ütemben haladsz! és szurkolunk is, hogy Neked sikerélményed legyen vele, a többit pedig - ebből a sikerből táplálkozva - bizonyára, a kitartásodra is támaszkodva, meg fogod oldani. Ebben biztosak vagyunk.

És majd egyszerre vágjuk a pezsgőt a monitorhoz, ha bemutatod a kicsikét... :) :) :)
Köszi a biztatást. Már nem sok van hátra, és akkor bemutatom, hogyan is sikerült :)

Efrud: Változó az IP-m, de a pluginnal jó, nem szükségem belebonyolódnom a php kódokba :)

igen ez természetesen statikus címeknél működik… ami manapság ritka… de a legjobb még mindig az AskApache… pass