Megdöbbentem, amikor megnéztem a félig se kész http://varosvedo.jumu.hu/ lapot az E xplorerben :-o. Minden egymás alá került, mintha nem is létezne css. A sablont az Artisteerben csináltam, ha ennek van jelentősége ebben a kérdésben. Az összes többi böngésző úgy mutatja, ahogy kell. Mit lehet tenni?
Szia!
Az Artisteer az egy fizetős dolog? Mert ilyenkor tőlük kell megkérdezni, mert ők tudják a legjobban, mit is alkottak, hogy működik a sablon generátoruk.
Megnéztem az oldalad forrását, és nincs doctype, az pedig kell!
Nem tudom, milyen szabvány szerint generálódik le maga a html, de próbáld meg azt, hogy a fejrészbe beteszed ezt például:
<br />
```<br />
(Nem hiszem, hogy html5 lenne)<br />
<br />
Biztos van<strong> header.php</strong> vagy az artisterben is. Vagy nem tudom, hol lehet megadni azt, hogy kitegye a doctype-t. Az kell minden oldalra, mert ie alatt szétesik minden.<br />
<br />
Igeeen! Köszönöm, András! Én rontottam el, mert megpróbáltam szavakra tördelni és oszlopba rendezni a címfeliratot, mert azt az Artisteerben nem lehetett. Azt hittem, hogy a doctype-ot csak a pspad tette hozzá automatikusan, mert ez korábban előfordult, amikor egy php-t szépíteni akartam a HTM tidy funkcióval. Egy gonddal kevesebb. Marad elég, lásd a többi bejegyzésemet.