Sziasztok!
Bocs, ha olyan kérdést tennék fel, ami esetleg tisztázásra került már. Kezdő vagyok. Azok közül is nagyon. Reszelgetem a honlapom (etherna sablon) rendelési form-ját (gravity). Miután már több zavaró hibát sikerült a form felépítésének megváltoztatásával megkerülnöm, egy keményebb dióba ütköztem. Chrome-on kifogástalanul működik minden. Explorernél és Firefoxnál azonban elég küzdelmes. A jelenlegi gondom az, hogy a rendelési form kitöltését követően a “küldés”-re kattintva elsőre mindössze annyi történik, hogy összemegy a gomb egy bökömnyi kék négyzetté, és csak eztán második klikkre küldi el az űrlapot. Nem fatális, de zavaró, a konverziót jelentősen rontó hibáról van szó. A gomb felirata - mondanom sem kell - ebben a fázisban nem olvasható.
A anomália itt tekinthető meg. Alább a screenshot-ot is mellékelem.
A képen a gomb maradványa a közlemény mező alatt látható.
Any idea?
Köszönöm előre is!
Gábor
A hozzászólásból eltűnt a screenshot. Mellékelem file-ban.
Üdv!
Hahó fiúk/lányok!
Tényleg nincs senkinek használható 5lete?
Hajhó! Sajnos azzal nem megyek sokra, ugyanis a nem a Gravity forms specifikus hibáról van szó! De míg a lenti esetén egy zavaró optikai makuláról van szó, mert adminként tutti klikkelsz még egyet, addig az eredetileg taglalt problémánál jó eséllyel konverziótól esel el, mert a vásárlód, nem “admin”. Lásd melléklet:
Kezdőként ajánlom, hogy NE doc-ba tölts fel képet. Hanem valami ingyenes képmegosztóra, amit csak belinkelsz. Ok?
Amúgy nálam a megrendelésnél és a belépésnél is megvan a szöveg.
Biztos, hogy explorerrel v. Firefox-szal próbáltad?
Üdv!
Köszönöm, akik törték a fejüket! A template hibája okozza. Frissítenem kell.