Szerintem egy blog soha nincs kész és akik itt járnak ezen az oldalon azok úgy is ismerik!De ha mégsem akkor tessék az oldalam http://litkei.hu na ennek csak a tartalmi része az én érdemem és a blogom http://litkei.hu/blog smink saját fordítás ha kell esetleg valakinek akkor írjon elküldöm és várom a kritikákat!
Köszi
ez is egy jó sablon, bár én személy szerint nem rajongok a sötét weblapokért, mivel egy idő után kifolyik a szemem ha sokáig olvasgatok egy ilyet
amit problémát találtam az ugyan az mint Ottó Webnaplójánál, hogy a sablon csak egy része van lefordítva, szerintem érdemes lenne rászánni azt a kis ídőt…
szerintem
Szia!
Ha esetleg meg írnád,hogy a statisztikán és a szavazáson kívűl hol találtál benne le nem fordított részt!Az nagy segítségemre lenne!
Köszi
egy sor a lapodrol:
Létrehozva február 24th, 2007 by Supervisor
ez szurt nagyon szemet (=
te ezt hol látod mert én nem találom febr.24.-én 1 bejegyzés készült mindössze!És nálam ez így néz ki!
Bejegyzés létrehozva 2007, február 24th, szombat …
http://dl.torokzoli.hu/image/litkei.JPG
ff 2.0.0.2ben es ie 7ben is ugyan ez jon be, amugy az a “th” a nap utan nagyon idegen…
Én ie 7-et használok és amit az elöbb írtam nálam úgy jelenik meg!És eddig csak téged zavart a “th” de ha van ötleted,hogy hogyan tudnám helyette a magyarnak megfelelő -án vagy -én tagot berakni szívesen veszem!És ezen kívűl esetleg találtál még rajta fordítási hibát?
Sorry most néztem meg a képet!Rajta vagyok a fordításon!
st/nd/rd/th helyett hasznalj pontot, tudtommal ugyanazt jelenti ddd;
Igazad van a pont is azt jelenti! De akkor olyan üresnek tűnik nekem! Tehát marad! Egyébként egy kicsit szigorúnak tartom azt a megjegyzésed ,hogy “a sablon csak egy része van lefordítva” azért mert egy kb. fél sor nem volt megcsinálva pusztán figyelmetlenségből! És az,hogy ez neked “nagyon szemetszúr”-t arról megint csak nem én tehetek!Ellenben legalább lefordítottam, még ha csak “részben” is!Ami viszont ha jól láttam a te általad használt kinézetnek nem mondható el! “Magyar fordítás: kobak és HiA.” Tudod legalább próbálkozok!
De köszönöm szépen, hogy felhívtad a figyelmemet erre a kis hibára!
ehh azert nem kell mar egybol baszogatni es folenyesen lenezni a masikat…
en is forditgattam theme-et eleget, (nem ma kezdtem a wp-t) de pl azzal miert kinlodnek amihez van kesz po file? es a kedves k2-ben sokkal tobb forditani valo van mint a tobbiben, ettol fuggetlenul en is belenyulkaltam nyugi, és akkor a kodrol meg ne is beszeljunk…
emellett megtisztelem azzal a forditok munkajat hogy kirakom a nevuket, tudod jol mennyibe kerulne eltuntetni…
amugy most dolgozok a wp-poll forditasan, ha kesz lesz elkuldom neked is jo?
mint volt matek szakos fejtsem ki neked, hogy mit jelent a “valaminek a resze” kifejezes?
es tovabbra is nagyon szemet fog szurni minden ilyesmi, ha mar belekezdtel valamibe akkor csinald meg rendesen
az a datum kijelzes nyelv idegen errefele, probaltad mar ugy magyarul kimondani?
nem becsmerelni akarlak, ez itt a blogshow lenne vagy mi, azert nyitottad ezt a topikot, hogy elmondjuk a velemenyunket, nekem EZ a velemenyen, epito jellegu kritikam, anyazni meg mashol kell…
grrrr
NEM ANYÃZTAM!"EZ a velemenyen, epito jellegu kritikam, anyazni meg mashol kell…
" És ha figyelmesen olvasod amit írtam meg is köszöntem a kritikád!Ha esetleg baszogatának és fölényesnek érzed azt amit írtam hát elnézést kérek!De azért a te kommentjeid se a legfinobabb hansúlyt hozzák le!Ezzel én itt ezt veled lezártnak tekintem!Ha gondolod mélben folytathatjuk!De nem szeretném tele szemetelni ezt a fórumot!
A wp-polls fordítását meg nagyon várom!Megpróbáltam én is de valamit nagyon el ba…-tam mert totál behülyült!Azóta még nem nyúltam hozzá.
És mégegyszer köszönöm!!!
az elozo kommentem direkt volt kemenyebb hangsulyu, mert nem szeretem ha leneznek
plane azert, ha az egyszerubb es jobb megoldast ki tudom valasztani
amit meg a blogodon irtal az meg kritikan aluli, hogy mersz te engem ugy megitelni, hogy nem tudsz rolam semmit se?..
nah tema vege reszemrol is, csak en is elakartam mondani a nezeteimet errol
leirom ide is NEKED
wp-polls magyar:
http://torokzoli.hu/2007/02/26/wp-polls-214-hun-forditas/
szia,
köszönöm a javaslatot, ez nagyon tetszik (az editálója miatt) és müködik is…
lehet ezzel képgalériát is létrehozni ? mert az volna az igazi !
hat galeriat eleg maceras csinalni vele
en az aniga gallery-t hasznalom es az imagemanager be van ugy allitva, hogy hozzaferjek az aniga filejaihoz is