Az aktiváló email hibaüzenetre dob

Hali,

a következő a probléma. Új felhasználó regsiztrálna a wp-mu-ban, meg is kapja az aktiváló emailt, azonban az átirányítás után a következő fogadja: "Server not found

Firefox can’t find the server at username.sitename.com

• Check the address for typing errors such as

ww.example.com instead of

www.example.com

• If you are unable to load any pages, check your computer’s network

connection.

• If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure

that Firefox is permitted to access the Web."

:((( Ezzel meg mit tehetek?? Most egy árva hibaüzenet sincs az error logban, ami legalább irányt adna :frowning:

"

no, annyit már kigugliztam, hogy nem tudja létrehozni az aldomént. De hogy miként kell ehhez a dns-beállításokon változtatni - ha egyáltalán ez kell - már magas nekem :frowning:

Senkinek nem volt ilyen gondja?

segicccssséééég

No, úgy látszik itt megy minden mint a karikacsapás, senkinek semmi gondja a wpmu-val. Úgyhogy a szolgáltató ezt is megoldotta, ahogy az előzőeket.

RTFM kérdésekre mit vártál…

Pl. hol olvassak utána, ha már átsiklottam felette. Oszt megtaláltam magam is, de nem kis időbe került :slight_smile:

'komment wrote:

Pl. hol olvassak utána' date=' ha már átsiklottam felette. Oszt megtaláltam magam is, de nem kis időbe került :)[/quote']

Szia !

Elárulnád hol tudtál utána olvasni?

Nekem is ugyanez a problémám,aktiváló e-mail hibaüzenetre dob.

Köszi

wildcardra állítod a domain neved. Ebben nem tudunk segíteni, mert ez szolgáltató függő.

A másik pedig, hogy az MU -t ugy állítod be, hogy a ServerName elfogadja az összes *.example.com címet. Ez webszerver beállítás függő ismét.

Ha esetleg mondasz konkrétumokat, akkor talán mi is tudunk konkrét segítséget adni.