sajnos kezdő vagyok, sok mindent nem tudok a wordpress-ről. Ahogy gyakoroltam az első kis oldalam készítését, töltöttem már fel sablont, bővítményt. Tegnap óta semmi nem működik.. Be tudok lépni az oldalra adminként, de ha frissíteni akarok, ha új sablont felvenni a következő hibát írja ki:
PHP Error Message
Fatal error: Maximum execution time of 10 seconds exceeded in /home/a3422648/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-direct.php on line 190
Azért is furcsa, mert nincs tele a tárhely, megnéztem. Képeket simán tudok a képtárba tölteni. Ingyenes szolgáltatóról van szó.
Köszönöm előre is segítségetek!
Katka
ha olcsó és megbízható VPS kell: https://www.digitalocean.com/pricing/ (minimális control panel van, nagyjából mindent neked kell a dropleteden parancssorral beállítani)
ha csak simán ki szeretnéd a Wordpress-t próbálni, akkor XAMPP
telepítsd, készíts egy mappát a program htdocs mappájában és másold be oda a wordpress fájlokat (a wordpress mappa nélkül) futtasd az XAMPP control panelt és kapcsold be az apache és a mysql szervert (a Skype bezavarja az apache-t, ha a Skype bennt van, lépj belőle ki teljesen)
utána localhost/xampp ott kattincs a myphpadminra és csinálj egy új usert a nevének megfelelő adatbázissal és összes hozzáféréssel