AWCP probléma

Sziasztok!Az Another Wordpress Classifieds Plugint most üzemelném be minden jó, de ha megpróbálok ráklikkelni egy hirdetésre hogy megnézzem a részleteket visszalök a főoldalra!

Azt az infót kaptam hogy csak be kell állítani valamit. Aki ért hozzá leírná nekem hogy mit is!Előre is köszönöm

Nekem is valami hasonló gondom lehet. Felteszi a hirdetés, mutatja is de ha a részletekre kattintok egy contact oldalt tölt be, nem pedig a részleteket. Állítgattam én mindent de a megoldás csak nem akar jönni.

http://www.awpcp.com/docs/

arra rájött már valaki hogy mit kell megbabrálni a hosszú űő betűk rendes kijelzéséhezSQL tábla karakter készletét kellene átállítani?

vagy elmenteni a php-kat más charset-tel?ha valaki tudja a nagy varázslatot ossza meg pls

cannot modify headers hibaüzenettel együtt szokott előkerülni… ill éketetek néven…


'hgrg' wrote on '2011-01-09:
cannot modify headers hibaüzenettel együtt szokott előkerülni.. ill éketetek néven..
tehát akkor van-e rá megoldás?

mert ezzel nem sokat segítettél sajna...

okes nevermind srácok, azóta rájöttemÁt kell állítani minden egyes SQL tábla collation-jét latin1_swedish_ci -ről utf8_hungarian_ci -re és minden szuperul ékezetesen megjelenik majd.

Végig kell menni az összes plugin táblán, phpmyadmin-nal megvolt 5 perc alatt amint kitaláltam mit csináljak. tehát keress olyan táblákat mint wp_awpcp_ads, wp_ad_details etc… attol fuggoen milyen elotagot hasznaltal a wp telepiteskor.much love wp fans

Sziasztok!Szeretném megosztani veletek az awcp plugin fordításomat. Nem teljes, csak a felhasználó felületek és az email kezelés lett hellyel közel magyar. Azt hiszem ezzel is előrébb tudom juttatni az érdeklődőket. Egyébként fapados módszerrel csináltam az ad-functions.php fájlban írkáltam, így azt is osztom meg veletek.Remélem tudtam segíteni.

$output .= __(“You do not have permission to perform the function you are trying to perform. Access to this page has been denied”,“AWPCP”);Kedves Sütő András,Ha jobban megnézed ez a bővítmény ‘translation ready’ vagyis fordításra előkészített állapotú.PoEdit-el lehet fordítani.Ha statikus tartalmakat írsz át benne akkor ez a tulajdonság megszűnik és megnézem, hogy miképp csinálsz pld. többnyelvű oldalt.A lényeg az, hogy van erre nagyon egyszerűen használható céleszköz, használd a jövőben inkább azt ha lehet.Oh és hogy a lényeg se maradjon le ami miatt nekiálltam írni: Gratulálok a fáradozáshoz, örvendetes, hogy megosztod a közösséggel amit alkottál :slight_smile:

$output .= __(“You do not have permission to perform the function you are trying to perform. Access to this page has been denied”,“AWPCP”);Kedves Sütő András,

Ha jobban megnézed ez a bővítmény ‘translation ready’ vagyis fordításra előkészített állapotú.

PoEdit-el lehet fordítani.

Ha statikus tartalmakat írsz át benne akkor ez a tulajdonság megszűnik és megnézem, hogy miképp csinálsz pld. többnyelvű oldalt.

A lényeg az, hogy van erre nagyon egyszerűen használható céleszköz, használd a jövőben inkább azt ha lehet.

Oh és hogy a lényeg se maradjon le ami miatt nekiálltam írni: Gratulálok a fáradozáshoz, örvendetes, hogy megosztod a közösséggel amit alkottál :slight_smile:

Kedves hgrg!Először is szeretném megköszönni a dicsérő szavakat, ezek igazán jól esnek. Igen láttam és olvastam is a magyar nyelvi fájlról, viszont nem tudtam működésre bírni azt, ezért kellett belenyúlnom ilyen csúnyán a dolgokba. Mivel ezt magamnak csináltam ezért nem volt fontos a multi language, hisz magyar oldalon haasználom. De mindenképp hasznos infót adtál nekem a PoEdit-tel kapcsolatban, amit köszönök mégegyszer!