Sziasztok!
Nem tudom tudnátok-e nekem segíteni. Megvan az avchat nekem,de egyszerűen nem jövök rá hogy,hogy kell a wordpressbe bele tenni hogy meg is jelenjen,próbálkoztam már vele máskor is nem sikerült és így hagytam is,de csak nem hagy békén ez a video chat-es dolog.
Valaki tudna nekem egy részletesebb tájékoztatást adni,mit hogy csináljak,hova tegyek,mit írjak át stb…
Köszönöm: Csika
Szia!
Itt találod a bővítmény telepítésének leírását:
https://wordpress.org/plugins/avchat-3/installation/
Médiaszerver szükséges, ezek közül a Red5 ingyenes megoldást jelenthet.
Már próbálkoztam vele anno,de valahogy sehogy nem bírtam a Red5-el, azért kérdeztem hátha van valaki aki részletesen le tudná nekem írni.
Nagyon szépen, lépésről-lépésre leírják, hogy mi a teendőd, meglehetősen szájbarágósan. Nem valószínű, hogy ennél jobban leírja neked valaki mégegyszer.
Azért azt hadd kérdezzem meg: Valóban szeretnél a honlapodra egy élő videó chat-et, vagy csak tanulgatni szeretnél? Mindkét alkalom kiváló arra, hogy betűről betűre végigmenjél a telepítési leíráson, és figyelmesen végrehajtsad az egyes lépéseket.
Ha akkor sem megy, akkor irány a bővítmény szerzője (támogatói oldala), ahol el lehet mondani, hogy milyen lépésekre, mi volt a hibaüzenet, és mi a búbánat van vele. 
Szeretnék a honlapomra egy élő videochat-et igen. Rendben próbálkozok majd vele 
Elnézést, nem megsérteni akartalak, hanem technikailag kérdeztem; a macerától a sávszélességig, a beállításoktól az esetleges havi díjakig., stb.
Az biztos, hogy különlegesség, hiszen még nagy oldalakon sem “közhasználtságú”, videós ügyfélszolgálatra sem emlékszem, a kapcsolattartásra - leginkább az ad-hoc jellege miatt (nem ül az ember mindig a honlapja mellett, bejövő hívásra várva - talán a Skype, vagy a Viber elterjedtebb, és jobbnak tűnik.
Mindenesetre szép kis feladat, és örömmel vennénk a beszámolódat, hogy miképpen lehet egy ilyen feladatot sikerrel megoldani. Hátha mások is kedvet kapnak hozzá.
Előre is köszönjük szépen!