avatar

Adj egy linket, léccí, hogy mégis hol ? :wink:

Sziasztok,Elvesztem az információrengetegben.Jelen pillanatban úgy érzem, hogy csak a gravatar.com segítségével használhatnak avatarokat a userek.Eddig oké is, bár örülnék ha ez nem lenne igaz.Namost wp-gravatar plugin telepít aktivál beállít, use gravatars --semmi.Természetesen adott usernek van gravatar-ja a gravatar.com-on, de pl az ő profiljában nincs is mód

beállításra, és automatikusan sem működik.

Szóval akkor most hogy?

Szia!Én is hasonlóan tudom, mint Te… :slight_smile:Azt nem mondtad, hogy melyik WP-ed van, de a 2.6 tudja kezelni a Gravatarokat ámde tudnia kell a sablonnak is… ;).A WP-Gravatar plugin most a 2.7.1-es verziónál jár, és azt mondja, hogy a 2.6-os WP-verzióig működik. Nézz rá a plugin fórumára, hátha segít (http://gravatar.bloggs.be/). Azért a beállításokat még egyszer át kellene nézni… :wink:További szép hőséget! :slight_smile:

Szia,Ejj ejj. 2.6-t használok igen.Viszont akkor lehet, hogy a témával lesz a probléma, amit már nem fogok lecserélni egy darabig, ez biztos:)Gravataron kívül más megoldás nincsen ?A választ köszönöm!

Nézd meg ezt:

http://en.gravatar.com/site/implement/wordpressmeg ezthttp://weblabor.hu/blog/20060413/gravatar…hátha ad ötletet. :slight_smile:

Köszönöm szépen!

Sajna még mindig nem ok…

Mindenki mást a wp-gravatart plugint használja? ( wp 2.6 hoz)Hallottam több helyről olyat, hogy ez nem is szokott működni…

Nálam annyit csinál, hogy meghagyja a wp default avatar képet és a comment másik

oldalán jelenítené meg a gravatart, de üresen marad, pedig van aktív kép a gravatar.com - on.Help pliz

Üdv,Gondoltam ez jó topik lesz nekem is.A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne azt megcsinálni, hogy a gravatar mellett egy pár info is helyet kapjon?Tehát gravatar és mellette 3 sor.

Mert nálam úgy néz ki, hogy gravatar és mellette 1 sor, a másik kettő pedig alatta.

Code:» ,

» Honlap: <a href="" target="_blank">

»