plugin amit én használok:

add local avatar itt

a teendőd, hogy ha a sablonodban elhelyezed ezt:

<?php $avtr = get_avatar(id [, size [, default-image-url]]); echo $avtr; ?>

sziasztok

hasznaltam a keresot, de nem igazan talaltam megfelelo topikot (talan nem jo szavakat hasznaltam hozza), atneztem a topikcimeket is, ott sem talaltam hova illene be a kerdesem. amennyiben megis van ennek megfelelo topikja elore is elnezest es toroljetek legyszives ezt.

a problemam a kovetkezo, kiprobaltam mar legalabb 4-5 fele avatar plugint, de egyik sem volt megfelelo. mindig jelentkezett vmi problema. azt szeretnem ha az oldalamon ( www.the-popfilter.com )a felhasznalok a profiljukhoz tudnanak feltolteni sajat avatart ami postok cime mellett jelenne meg a fooldalon. az eddig probalt bovitmenyekkel eddig nemsikerult, de lehetseges, hogy valahol hibaztam. arra lennek kivancsi, hogy az elofordulhat e, hogy a sablonom (neon stripes) nem tamogat bizonyos pluginokat? illetve a keresem, hogy ajanljatok nekem ehhez plugint!

koszi szepen elore is

Használj Gravatart. Vannak sablonok amik nem jelenítik meg az avatart. Teendő: le kell szedni olyan témát amiben vannak avatarok és a commentformját bemásolni a sablonba.

hgrg megoldás szerintem tuti jó lesz, viszont mp33portal amit mondott nem biztos hogy jó. Mi van akkor ha kimásolod a sablonból a tiedbe, de mondjuk egy két class vagy id nem stimmel? (költői kérdés csak)

Át kell írni, természetesen. Én sablonomba is így raktam bele más komment formot.

Nagy copy/paste mester vagy te :wink:

:smiley:

Látod csak kopi pésztezek és mégis bejött az élet :lol:

üdv!

És ezt a sablonon belül hova kell írni? A page.php-ba?

Előlre is köszönöm!

oda ahol az avatarod meg akarod jeleníteni.

alap esetben a comments.php-ben mivel a commentelő user neve mellett szokott az avatarja megjelenni.

de megint gondolkodj mielőtt beszélsz!!!

megmondom mit illessz be. valószínű a kód beilleszti neked a képet. hova? ahova akarod.

Jah, hogy még mindig nem lehet belenézni a codex-be h melyik sablon file miért felel?

nos gyerünk irány a codex, mert nem beszélek “mechanikus” emberekkel :smiley: (ne vedd magadra, ezzel csak bejelentettem, h nem leszek egy hétig gépközelbe, így nem válaszolhatok :slight_smile: )

Megint üdv!

Van gravatar rész a témafájlomban, de ennyi az egéssz:

Nem kellene valami elérési útnak, vagy valaminek lennie ahol a képeket keresi, mert 1 képet használ, azt sem lehet átállítani a felhasználó felületen, de még az adminon sem. Ha számít, akkor a Pymont2 témát használom és WP 2.8-at. Az oldalam itt van aláírásként, és az első postnál van comment. Az is csak hogy ezt be lehessen állítani, de nem megy!

Minden segítőkész megnyilvánulásért nagyon hálás vagyok!

Megoldottam… Letiltottam az avatarokat:D

hgrg wrote:

plugin amit én használok:

add local avatar itt

a teendőd, hogy ha a sablonodban elhelyezed ezt:

leszedtem ezt a plugint, de vegul ezt a sort nem hasznaltam sehol, csak ezt->

post_author); ?>

beraktam mindenhova ahol meg akartam jeleniteni az avatarokat es kesz. most latszolag jo minden :)

koszi szepen a segitseget!!