Automatikus topic létrehozás

Hali!

Az lenne a kérdésem, hogy egy WP-hez kapcsolódó fórummal meg lehet-e oldani, hogyha postolok egy cikket és hozzászólnak, akkor a fórumban is meg lehessen találni a topicot a post nevével és a hozzászólásokkal?

Úgy tudom, hogy nem.

Létezik ilyen rendszer, csak pont fordítva.

Néhány fórummotornak van olyan “portál” kiegészítése, hogy ha valami “hírt” írsz a fórumba, akkor az kezdőlapon hírszerűen jelenik meg…

Éértem, hát akkor ez így sajnos kimarad :frowning:

Sorry Mano!

A Simple Press Forumnak van hasonló funkciója.

Győző, hogy-hogy hasonló? Ilyen funkció, vagy csak összebarkácsolható ilyenné? :wink:

Mivel én szögbeverésnél két kézzel fogom a kalapácsot, hogy rá ne üssek az ujjamra, kizárt dolog, hogy ilyent tudtam volna barkácsolni. :slight_smile:

A Könyvelőzóna oldalon használtam egy darabig; olyan biztosan volt benne, hogy a fórumba írt témát meg lehetett jelölni, és akkor az megjelent linkként a bejegyzésben is, és úgy rémlik, hogy a bejegyzésben volt egy link, amit meg lehetett jelölni, hogy tegye a Fórum témái közé.

Okés… egy későbbi határidős projekthez kellene, de akkor úgy tűnik még nincs kész megoldás rá :slight_smile:

“Mivel én szögbeverésnél két kézzel fogom a kalapácsot, hogy rá ne üssek az ujjamra,…”

Ez óriási! :lol: :lol: