Automatikus privát üzenet regisztrálás után

Sziasztok, jó reggelt!

Ismer valaki olyan bővítményt, amely regisztrálás után automatikus privát üzenetet küld az új felhasználónak? Én semmi ilyet nem találtam, pedig nagyon jól jönne :wink:

mivel a privát üzenetküldés lehetőségét is csak pluginnel tudod megoldani…

Olyan bővítmény több is van, amely a regisztrációt követően küld egy értesítést a regisztrálónak. Ezeknél a kiküldendő szöveget (annak terjedelmét, tartalmát, kinézetét) te határozod meg.

Magyarán szólva az alapértesítéstől a csicsázásig választhatsz.Nem igazán értem, hogy ez esetben mire gondolsz privát üzenetnek, és főleg miért, amikor ez privát lehetőség? :wink:


'hgrg' wrote on '2010-07-28:
mivel a privát üzenetküldés lehetőségét is csak pluginnel tudod megoldani..Ezt én is tudom, azt már megoldottam ;)

'Farkas wrote on '2010-07-28:
Olyan bővítmény több is van, amely a regisztrációt követően küld egy értesítést a regisztrálónak. Ezeknél a kiküldendő szöveget (annak terjedelmét, tartalmát, kinézetét) te határozod meg.


Magyarán szólva az alapértesítéstől a csicsázásig választhatsz.

Nem igazán értem, hogy ez esetben mire gondolsz privát üzenetnek, és főleg miért, amikor ez privát lehetőség? ;)Ja értem, tehát azt mondod, hogy személyes/privát üzenet helyett, inkább a regisztráció során kiküldött automatikus e-mailben írjam le? Hmmm végülis ez sem rossz elgondolás. Tusz ilyen bővítmányt, ahol tudom csicsázni, hogy a te szavaiddal éljek? A theme my login nálam nem működik megfelelően, abban tudom, hogy lehet ilyet....... most jelenleg a mini meta bővítményt használom, de ott nincs ilyen lehetőség. A register plus is csinál fura dolgokat szerintem nem wp 3.0 kompatibilis.

Olyan plugint nagyon ritkán találni, ami egy másik plugin funkcióira épül rá (olyan gyakorta van, hogy egy másik plugin megléte előfeltétel), úgyhogy nem hiszem, hogy fogsz olyat találni, ami a privát üzenetes pluginodba “bedolgozva” extra funkciókat ad.Ha a regisztráció után egyből akarsz automatikus, de a WP eredetijéhez képest bővebb, custom üzenetet küldeni, akkor szerintem válassz valami olyan beépülőt, ami ezt emailben oldja meg, pl a Register Plusszal tudsz ilyet (http://wordpress.org/extend/plugins/register-plus/ - nem tudom még, hogy WP3-mal jó-e).Vagy alternatívaként küldd el az új regisztrálóknak manuálisan a PÜ-t.Szerk: bocs, közben látom, hogy nem műxik nálad a Reg Plus.

Van még egy ilyen alternatíva, amiről tudok, de ez sem frissült WP3-kompatibilitásilag (ettől mondjuk akár még működhet is):

http://wordpress.org/extend/plugins/pie-register/

Remek, köszönöm, Pie Register kiválóan működik, nekem e-amilben is jó ha megkapják amit akarok közölni mindenkivel és még tetszőleges jelszót is tudnak adni regisztrációkor, meg plusz mezőket is be tudtam rakni :wink: Köszönöm! Mini Meta bővítménnyel ami mutatja a gravatart is, kiváló páros :lol:

Örülök, hogy sikerült!