Automatikus napi online backup (biztonsági mentés)

Sziasztok!Olyan plugint keresek, ami automatikusan készít napi biztonsági mentést az adatbázisról és a fájlokról valamelyik online backup szolgáltatás segítségével (Dropbox, Mozy, Ubuntu One stb - ezeknél 2GB ingyenes, szóval ilyet kéne, hogy támogasson), azaz a saját fiókomba feltölti a backupot naponta.Vagy ha nincs ilyen, akkor mi a legjobb módja az automatikus napi biztonsági mentésnek a fájlokról és az adatbázisról?

http://www.wordpressbackup.org/

Köszi,ez nekem is hasznos lesz.


'Farkas wrote on '2010-01-01:
http://wordpress.org/extend/plugins/wp-db-backup/
Hát én ezt nem merem használni, 1 éve nem frissült. Bár van akinek működik, de a visszajelzések alapján pl. 7 embernek nem működik. Szerintem egy Wordpress plugin, ha fél évig nem nyúlnak hozzá, az már halott.

'mano' wrote on '2010-01-02:
http://www.wordpressbackup.org/
Köszi, ez tökéletes... lenne, ha támogatna ingyenes tárhelyet is (Ubuntu One-t preferálom, ami valójában szintén Amazon S3, de 2GB ingyenes).

Látok egy lehetőséget egy új, potenciálisan népszerű plugin fejlesztésére: a fenti plugin továbbfejlesztése, ami több szolgáltatást támogat.

Amúgy ezt fel fogom telepíteni, mert az Amazon S3-on 50 MB-ot tárolni havonta kemény 1 centbe kerül.

na neee. Akkor inkább írok saját bash script-et amit cronból futtatok mindig… :slight_smile: + wp-db-backup-al csinálok sql dump-ot úgyis mindenről. innentől a serverre mentem ezeket az eddigi e-mailek helyett(azért volt, hogy távolról is elérhető legyen…), majd ezeket szépen naponként közösen betömörítem egy file-ba amit beteszek egy megadott helyre…

Igazad van Charybdis!Nálam ugyan ez is működik, de azért nézzél széjjel például itt, meg itt. A kettő lényegében ugyanaz, némi átfedéssel.Azt csak nagyon halkan mondom, hogy én sem ezt akartam eredetileg ajánlani, hanem ezt. :frowning: Elnézést.