Automatikus jelszó a regisztrációban

Sziasztok,A következő kérdésem lenne, ha esetleg tudna valaki válaszolni.A regisztráció során a látogatók kapnak egy levelet amin tudják a jelszavukat beállítani. A Wordpress automatikusan előállít ott egy 12 jegyű értelmezhetetlen jelszót. Az a kérdés, hogy lehet azt kikapcsolni, azaz inkább egy üres rublikát hozzon a jelszó mezőben?Íme a Wordpress szerint ajánlott jelszó…hát igen :smiley:Előre is köszönöm.

Közben megtaláltam a wp-login.php -ben a megoldást.wp_generate_password( 16 )helyett 0

Hello!Nem jó ötlet ez szerintem és wp frissítésénél el fog veszni.

Amint azt Syska is említette, ez a beállítás az első frissítéskor úgy el fog szállni, mint a győzelmi zászló. (Általában is egy ökölszabály: hacsak nem élet-halál kérdés, vagy fejlesztési ösztönök kiélése, ne piszkáljunk bele a wp eredeti fájljaiba!)Kis keresgélés után az alábbi megoldást találtam:
<br />
add_action( 'wp_print_scripts', 'DisableStrongPW', 100 );<br />
 <br />
 <br />
function DisableStrongPW() {<br />
if ( wp_script_is( 'wc-password-strength-meter', 'enqueued' ) ) {<br />
wp_dequeue_script( 'wc-password-strength-meter' );<br />
}<br />
}
```<br />
 <br />
<br />
Ezt a a <strong>wp-content/themes/hasznalt-sablon </strong><strong>functions.php</strong> fájlba kell illeszteni<strong>, </strong>és annyit tesz, hogy eltávolítja a jelszó-erősség mérőt.<br />
<br />
(Forrás: <a href="https://nicolamustone.com/2016/01/27/remove-the-password-strength-meter-on-the-checkout-page/">itt</a>, és <a href="http://wordpress.stackexchange.com/questions/216183/loosen-disable-password-policy">itt</a>)