Sziasztok,
az automatikus frissítést szeretném használni a pluginok és az aktuális wordpress frissítések letöltéséhez,
de amíg 2 oldalamnál tökéletesen működik, addig a nemrég telepítettnél sehogy sem akar.
A Kapcsolódási információknál helyesen megadok minden adatot (FTP) de az alábbi hibaüzenetet kapom:
Warning: touch() [function.touch]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 10475 is not allowed to access /tmp owned by uid 0 in /var/www/vhosts/fotoapro.info/httpdocs/wp-admin/includes/file.php on line 175
Sikertelen letöltés. Nem sikerült az átmeneti fájl létrehozása
Ãtböngésztem a fórumot, de nem találtam hasonló hibát az angol fórumokon sem. Előre is köszönöm a segítséget
pedig ott van a hiba kulcsa: SAFE MODE Restriction. Safe mód korlátozások érvényben… szóval így nem fog menni, szólj a szolgáltatódnak, hogy mi a pálya és biztosan lesznek oly jófejek, hogy beállítsák
…
pedig ott van a hiba kulcsa: SAFE MODE Restriction. Safe mód korlátozások érvényben.. szóval így nem fog menni, szólj a szolgáltatódnak, hogy mi a pálya és biztosan lesznek oly jófejek, hogy beállítsák
..
Köszi megoldódott. Jófejek voltak
hát “nehogymáne '” :)…
Sziasztok!
Nem akarok offolni de talán idevág a téma.
A kapcsolódási információkat/adatokat nem lehet valahogy beállítani,hogy ne kelljen mindig beírkálni?
Ezt oszt megaszontad'.
De a válasz az nem volt benne.
define('FTP_USER', 'felhasznalonev');
define('FTP_PASS', 'jelszo');
define('FTP_SSL', false);
http://efrud.eu/ftp-adatok-definialasa/
Egy kicsit több paraméter megadható 
define('FS_METHOD', 'ftpext');
define('FTP_BASE', '/path/to/wordpress/');
define('FTP_CONTENT_DIR', '/path/to/wordpress/wp-content/');
define('FTP_PLUGIN_DIR ', '/path/to/wordpress/wp-content/plugins/');
define('FTP_PUBKEY', '/home/username/.ssh/id_rsa.pub');
define('FTP_PRIKEY', '/home/username/.ssh/id_rsa');
define('FTP_USER', 'username');
define('FTP_PASS', 'password');
define('FTP_HOST', 'ftp.example.org:21');
illetve a kapcsolódáskezelésnél a host elé ő beteszi az ftp://-t.(bár sztem nem akad így sem.. de hát minek írjunk többet :P)
Amúgy úgy gondoltam innen inkább a hivatalos fórumra teszek linket mivel az 1. frissül a verzióváltozással,reklámmentes, hadd találjon a kereső + infókat, hátha jól jön neki legközelebb, láthassa mi a codex, és végül de nem utolsó sorban: ha annyit nem várunk el az embertől, hogy a megadott oldalon(!!) CTRL-F FTP akkor hogy fognak megtanulni keresni?!
Ezt oszt megaszontad'. :) De a válasz az nem volt benne.
define('FTP_USER', 'felhasznalonev');
define('FTP_PASS', 'jelszo');
http://efrud.eu/ftp-adatok-definialasa/
Nagyon Szépen Köszönöm!
Egy kicsit több paraméter megadható :P
define('FS_METHOD', 'ftpext');
define('FTP_BASE', '/path/to/wordpress/');
define('FTP_CONTENT_DIR', '/path/to/wordpress/wp-content/');
define('FTP_PLUGIN_DIR ', '/path/to/wordpress/wp-content/plugins/');
define('FTP_PUBKEY', '/home/username/.ssh/id_rsa.pub');
define('FTP_PRIKEY', '/home/username/.ssh/id_rsa');
define('FTP_USER', 'username');
define('FTP_PASS', 'password');
define('FTP_HOST', 'ftp.example.org:21');
illetve a kapcsolódáskezelésnél a host elé ő beteszi az ftp://-t.(bár sztem nem akad így sem.. de hát minek írjunk többet :P)
Amúgy úgy gondoltam innen inkább a hivatalos fórumra teszek linket mivel az 1. frissül a verzióváltozással,reklámmentes, hadd találjon a kereső + infókat, hátha jól jön neki legközelebb, láthassa mi a codex, és végül de nem utolsó sorban: ha annyit nem várunk el az embertől, hogy a megadott oldalon(!!) CTRL-F FTP akkor hogy fognak megtanulni keresni?!
Igazán nem akarok kötekedni! De ez egy kicsit sértő volt!
[off]Elnézést, de mi volt sértő? a “megtanul keresni” talán? Lehet hogy erős kifejezés, de ha nekem -és még jó pár más embernek- előugrik a megfelelő kulcsszó a fejünkből, másoknak meg nem akkor nem merek másra gondolni, mint hogy az ilyesmit “tanulni” kell… [/off]
Billy. Ne húd fel magad, ő már csak ilyen…
A lényeg, a kérdésedre a válasz az, hogy ez szerverfüggő mert pl. a Hostgator tárhelyén sosem kéri a kapcsolódási adatokat. Tehát vagy szolgáltatót váltasz, vagy Efrud által javasolt tippet kipróbálod.
Ha meg már kipróbáltad és működik…, akkor minden okés.
Nem húzom fel magam csak évekig nem kellet ilyet használnom.A szolgáltatóm végre Linuxot kezdett használni és vasat is cserélt a szerverbe ezáltal jönnek az eddig ismeretlen problémák.És mivel van mit csinálnom ezen okokból adódóan bőven egyszerűbb volt kérdezni mint esetleg órákat keresgélni.De úgy látszik vannak olyan emberek akik az anyatejjel szívták magukba a tudást és soha nem kérdeztek egy fórumon semmit!
Ezt a Efrud tippet én sem tudtam…, pedig itt vagyok már egy-két hete… - Ilyen minden fórumon van. nem érdekes, lépj túl rajta.
Én se pedig használom már 1 ideje a wp blogomat!
[off]Billy. Épp ez az. Szerintem a “02-17”>“02-19” mire megkaptad Efrud válaszát.Nem lett volna gyorsabb beütni? amúgy meg nem kell “órákig” keresgélni… szerintem ha az ember maximum 5percet tölt vele akkor megtudja mi a baj…[/off]
Billy mondjuk egy win server meg egy linux szerver között elég nagy különbség van gondolom ez akasztott meg nálam a fenti probléma a freeweben jött elő hogy automatikus frissítés nem működött úgy oldottam meg igaz elég hackolós módszer hogy csináltam egy temp mappát a tárhelyemen meg létrehoztam az általa hiányolt mappákat meg gatyába ráztam a jogosultságokat és most már minden működik ráadásul úgy hogy 64mega ramot kapok a teljesből. van ahol free bsd-t használnak szerveren na az még inkább eltér a windowstól meg bármi más rendszertől de némi linuxos tapasztalattal használható az is mondjuk linuxal összehasonlítva elég kevésbé tér el de bizonyos dolgokban ég és föld közti a különbség. 
hrg-t meg ne bántsátok kapott hideget meleget így is mondjuk hrgnek abban igaza van hogy néha használni kell a keresőt is.
na szóval a legtöbb ingyenes tárhely linux fut értelemszerűen ingyenes tárhelyre ingyenes operációs rendszert.xd és elnézést a jevgenyij anyeginért .