Autoblog - Hogyan?

Sziasztok.

Kísérletképp szeretném kipróbálni az autoblogolást.

Melyik plugint ajánlanátok leginkább, és milyen beálításokkal?

Ki melyik plugint használja, és miért épp azt?

A válaszokat előre is köszönöm.

nem élek ilyesmivel :slight_smile:

mondjuk valószínűleg azért mert legtöbbször csak bütykülök és elég hosszú ideje már nem is igazán viszek fel rendszeres tartalmat…

Én egyik oldalról saját fejlesztésú XMLRPC szervert használok Multisite alá téve bővítményként.

A másik oldalról a tartalom kezelő rendszerünk xmlrpc client libraryt használva ebbe küldözgeti be a tartalmat.

De egyébként korábban Autobloggedet használtam.

Ezzel is elég könnyű dolgozni: FeedWordPress

Szia.

Köszönöm a válaszodat, kipróbáltam, és elsőre elég bonyolultnak tűnik. Rss-csatornát hozzá tudtam adni, de beállítani mindent nem tudtam. Te miket szoktál - és miket érdemes beállítani?

Pedig jó a FeedWordPress, nem is bonyolult. Miután hozzáadtad a csatornát, azt célszerű beállítani, hogy a post automatikusan megjelenjen-e, vagy előbb bele akarsz túrkálni? Továbbá a csatornához rendelt kategóriákat, címkéket, illetve a post szerzőjét, oszt csókolom… :slight_smile:

Csak így hallgatva bonyolult.:slight_smile:

Köszönöm mindenkinek.

Farkas Győző Által ajánlott bővítmény a FeedWordPress a lehető legtökéletesebb! Nagyon tetszik nekem is!

Én csak bekapcsoltam és hozzáadtam egy új csatornát, frissítettem és már importálja is a cikkeket!

Tökéletes bővítmény autóblogoláshoz!

[OFF]És Elárulnám azt is, hogy ezzel a bővítménnyel meg lehet oldani azt amit sokan próbáltak:

Másik rendszerről való áttérés wordpressre! Igazából ez csak cikkeket importál, de a lehető legtökéletesebben![/OFF]

Én ezt használom: WPeMatico

Kedves Gábor! Esetleg Lenne a WPeMatico-hoz magyar nyelvi fájlod?

Ha van kérlek oszd meg velem!

Annál nincs jobb, minthogy megkéred az Usereket, hogy publikáljanak neked saját egyedi tartalmat.

Kiskoromban én is foglalkoztam ilyen RSS agregátorkodással, de rájöttem, hogy hosszútávon az egyedi tartalomnak van jövője.

Sziasztok!

Mindig alapos keresgélés után kérdezek. Előfordulhat, hogy rosszul kerestem, ez esetben örülök ha megmutatják mit rontottam el (ebből tanulok).

Szóval a feedwordpress plugint használom és nagyon tetszik. Csupán egy gondom van vele: a tovább gombokat nem rakja ki

Tehát van egy bejegyzés, amibe mondjuk van 5 kép. Az eredeti oldalon csak 1 jelenik meg, a többit a tovább gombra való kattintás után tekinthetik meg. A feedwordpress pedig a gomb nélkül teszi ki az én oldalamra. Nem lopom a tartalmat, míg mielőtt valaki elítélne. Közös megegyezés alapján menne az egész.

Tudom, nem nagy probléma, mert kézzel 2 másodperc alatt beszúrható a gomb. De azért készítem ezt az oldalt, hogy ne kelljen sokat foglalkoznom vele (van egy másik oldalam, amit magam szerkesztek). Napi 10 gomb beszúrása már nem éri meg. Enélkül pedig sok oldal nem jöhet szóba sajnos.

Létezik valami megoldás a problémámra? Egy kód vagy bármi más?

Előre is köszönöm a segítséget!

csak úgy tudod megoldani, hogy a content-et lecseréled excerpt-re, és bár így se kép, se formázás nem fog megjelenni az előzetesben…, be tudsz a végére sablonba rakni more-t, és kész is…

Tehát akkor kép nélkül fog megjelenni, és csak a tovább gomb lesz ott? Az úgy sajnos nem jó. Egy-két oldalnál láttam, hogy megoldották ezt a problémát, de nem tudom hogyan (azt sem tudom melyik plugint használják).

Köszönöm szépen a válaszod!

'gmr117' wrote on '2011-05-11:

...

Tehát az előző problémám megoldódott, de van egy újabb. Ha blog.hu rss akarok használni, akkor a bejegyzések alá betesz megosztás gombokat, amikkel az eredeti oldalt lehet megosztani és komment linkeket. Ez több okból is zavaró. Nem lehet valahogyan eltüntetni ezeket? Mert addig a blog.hu rss felajánlásokat nem tudom használni.

Példa: http://nevetteto.blog.hu/rss

Pedig ezek a gombok és linkek a blogon nem láthatók, csak az rss-ben és az én oldalamon. A feedwordpress oldala sajnos nem jön be, így itt kérem a segítségeteket.

Előre is köszönöm!