Auto-skincsere (hiba)

Sziasztok!Jelenleg az lenne a legégetőbb problémám, hogy a blogom egy idő után automatikusan lecseréli a kiválasztott témát, amit szeretnék, hogy megjelenlen és a “default” skin (kubrik) jelenik meg. Egy ideig minden tökéletesen megy, majd pár 10 perc elteltével beáll a default skinre.Mi lehet a hiba? Adatbázis? Beállítás?A wp 2.3.1-es verzió.Előre is köszönettel:

Ilyet még nem hallottam… Milyen szerveren vagy? (saját, ingyenes?) A kubrick verzió kompatibilis a wp verzióval? és a skin?


'Dragon wrote:

Ilyet még nem hallottam... Milyen szerveren vagy? (saját' date=' ingyenes?) A kubrick verzió kompatibilis a wp verzióval? és a skin?[/quote']


A kubrick teljesen jó.

Saját szerver, eddig teljesen jól ment minden. Sőt, a többi wp tökéletesen megy most is.


Azt hiszem (időközben utánaolvastam itt-ott) és a 2.3.1.-el nem kompatibilis a skin, amit próbáltam/szerettem volna átalakítani.

Utána lehet annak valahol keresni, hogy milyen módosítások vannak a 2.0.x köré módosított skinek és a 2.3.1-esek között? Jó lenne azt használni alapnak, amit kinéztem és szeretném azt átalakítani.

Előre is köszi a tippeket!

Én hallottam róla: van száznál is több panasz erről az angol fórumban, és a “bug report” trac oldalon is számontartják - http://trac.wordpress.org/ticket/3907

Ott, az oldal alján van egy link [6325], ami idevezet: http://trac.wordpress.org/changeset/6325 - megpróbálhatjátok törölni az ott pirossal jelzett 246-os sort a wp-settings.php file-ból.


'moshu wrote:

Én hallottam róla: van száznál is több panasz erről az angol fórumban' date=' és a "bug report" trac oldalon is számontartják - [url']http://trac.wordpress.org/ticket/3907[/url]


Ott, az oldal alján van egy link [6325], ami idevezet: http://trac.wordpress.org/changeset/6325 - megpróbálhatjátok törölni az ott pirossal jelzett 246-os sort a wp-settings.php file-ból.

Köszi, mindenképp kipróbálom és ha pozitív az eredmény, akkor visszajelzek ide egy kis how-to-val. ;)

Selion

Selion wrote:

Köszi, mindenképp kipróbálom és ha pozitív az eredmény, akkor visszajelzek ide egy kis how-to-val. ;)

Selion

Sajna nem jött be. worry.gif

Azt olvastam, hogy az előző verziók kategória-kezelése miatt lehet a dolog, de eddig nem találtam még normális how-to-t a skinek átalakítására. Ilyet nem tudtok véletlenül?

Sel.

Gondolom, a theme-t kereszteled el “skinnek”… azok akkor inkompatibilisek, ha olyan template tag-eket használnak, amiket elévültnek nyilvánítottak (deprecated):

http://codex.wordpress.org/Template_Tags

Ha az áll mellette, hogy “deprecated”, akkor próbáld olyanokkal helyettesíteni, ami Version 2.1 vagy Version 2.3 megjegyzéssel van jelölve. Nagy adatbázis és template tag változások a 2.1-nél történtek - a 2.1-gyel jelölt tagek működnek 2.3.x verzióval (is).

Update.Most láttam egy “zseniális” trükköt erre a problémára: kereszteld el a saját theme/sablonodat default-nak, és töröld a Kubrickot :slight_smile:

A WP úgy van kitalálva, hogy ha gáz van egy sablonnal, akkor a “default” nevezetűre fog átváltani. Ha a sajátod a default… akkor önmagára vált.


moshu wrote:

Update.

Most láttam egy "zseniális" trükköt erre a problémára: kereszteld el a saját theme/sablonodat default-nak, és töröld a Kubrickot :)


A WP úgy van kitalálva, hogy ha gáz van egy sablonnal, akkor a "default" nevezetűre fog átváltani. Ha a sajátod a default... akkor önmagára vált.

Kipróbáltam, működik.


Köszönöm a segítséget, de valamiért nem érzem teljesen atombiztosnak ezt a megoldást sem. worry.gif