audit.median.hu? O.o

Halee!

Megtetszett ez a wp dolog és extrás tárhelyemre telepítettem is a legújabbat.

A telepítés végéhez érve ugyebár bedob az admin oldalra…és hoppá! 1 pillanat múlva már csak fehér képernyő és “adatátvitel a következő helyről: audit.median.hu…” és ez így meg fél óra múlva is!

Ok annyira nem para mert visszaléptem és amint megjelent az admin oldal nyomtam egy ‘esc’ gombot, ugyebár a betöltés megszakadt és így nyugodtan babrálhattam… egy ideig.

Nem tudok új post ot punlikálni mert adatátvilet az audit.medianról… gondoltam idő kell neki… de fél óra mulva is ugyanezt látom. Nem csak a new post nál van ez… több helyen is összefutottam már vele.

Akinek ötlete / megoldása van kérem segítsen! Elég zavaró ez a probléma.

Előre is köszönöm!

Ezt javaslott elolvasnod, és rögtön érteni fogod: http://forum.word-press.hu/topic/674/wordpress-kontra-extrahu/

komolyan, mihelyts a mostani projektek lemennek, rendbe lesz szedve az extra (pntosabban a mostani projektek, az extra rendbeszedését is tartalmazzák)

Uhh! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Kezdtem abban a hitben élni h én rontottam el irritated.gif

de ha az extra rendbe lesz szedve akkor kitartok és nem próbálkozok máshol^^

Köszi még 1x!

Jó blogolás…byez

hát, azért ez nem holnap lesz…

Igen ez nem hangzik jól. irritated.gif de szerintem az sem holnap lesz, hogy én majdnem napi rendszerességgel tudok majd blogolni… merthát ugye van más dolga is az embernek:D. Úgy a mai napom elment azzal h a leszedett és telepített témát magyarosítsam, kicsit a design oldalát átalakítsam és még 2 post ra is jutott a mából. nyilván könnyebb lenne ha a new postot nem piszkozatként kellene előbb menteni title nélkül… majd piszkozatból nevet adni neki és ugy publikálni… lookright.gif.>" title=">.>" class=“bbcode_smiley” />

Ezt nem blogolásnak hanem szenvedésnek hívják :lol:

mondasz vaalamit irritated.gif

Szerintem nem szenvedés… úgy vagyok vele, hogy inkább barkácsolok, mint világmegváltó gondolatokat teszek közzé :slight_smile: