Audio Player

Hello.

Fölraktam az Audio Player plugint, bekapcs, de nem látni.

Helyette az Option - Audio Player ezt adja ki:

Warning: ap_options_subpanel(): Unable to access audio-player/options-panel.php in /disk/raid2/p/o/podcastmester/wp-content/plugins/audio-player.php on line 396

Warning: ap_options_subpanel(audio-player/options-panel.php): failed to open stream: No such file or directory in /disk/raid2/p/o/podcastmester/wp-content/plugins/audio-player.php on line 396

Warning: ap_options_subpanel(): Failed opening ‘audio-player/options-panel.php’ for inclusion (include_path=’’) in /disk/raid2/p/o/podcastmester/wp-content/plugins/audio-player.php on line 396

Slusszpassz. Semmi más.

Tud valaki valamit?

&

A 396. sorban az “options-panel.php”-t akarja meghívni. Biztos hogy felmásoltad az egész plugin tartalmát a tárhelyre? Ha igen, akkor változtasd meg az attribútumát az “audio-player” könyvtárnak 755-re (nekem is azon van).

Más ötletem nincs.

Amikor először föltettem, lehet, hogy volt valami, ami kimaradt. Így leszedtem, újra fölraktam, tuti, hogy fölment minden.

A könyvtár 755-ön van.

Nemtudom jó helyre írok-e ezzel a problémával, de feltettem a WAMP-ra egy WP 2.7-es blogot. Tettem fel hozzá “Audio player Version 2.0 beta 6”-ot, de sehogy nem tudom beüzemelni.

Hiába adom meg neki manuális úton az útvonalat, a blogban nem látszik (se a kódsor, se a palyer, se semmi…). A media upload-nál meg már nincs is ott a gomb, amit ír a hivatalos oldalon.

Nem tudom mi lehet a baj, aki tud, segítsen kérem.

Audio Player requires WordPress 2.1 or higher and has been tested up to WordPress 2.6.1

és

Warning: this is a beta release which means it probably still has bugs and issues to fix. If you find any problems, post them to this WordPress forums topic.

http://wpaudioplayer.com/

azért köszönöm… :slight_smile:

Erről a plug in-ről beszélsz? http://www.1pixelout.net/code/audio-player-wordpress-plugin/ (2.0.b5)

Nekem 2.7-en tökéletesen fut.

Split wrote:

Nemtudom jó helyre írok-e ezzel a problémával, de feltettem a WAMP-ra egy WP 2.7-es blogot. Tettem fel hozzá "Audio player Version 2.0 beta 6"-ot, de sehogy nem tudom beüzemelni.

Hiába adom meg neki manuális úton az útvonalat, a blogban nem látszik (se a kódsor, se a palyer, se semmi...). A media upload-nál meg már nincs is ott a gomb, amit ír a hivatalos oldalon.

Nem tudom mi lehet a baj, aki tud, segítsen kérem.

Én is ebbe botlottam, aztán tök véletlenül megjött a megoldás.

A bejegyzés szerkesztőben lent van egy olyan, hogy "saját mezők". A névhez be kell írni, hogy enclosure, az értékhez pedig a fájl URL-t.

A bal menüben alul a beállításoknál menj rá az audio playerre és jelöld be az Enclosure integration kockát.

Ha ezt az enclosure-s megoldást használom, akkor a bejegyzés kódjában nem jelenik meg a lejátszó kódja, és ahány lejátszót teszek a bejegyzésbe, az mind legalul jelenik meg. Hogy lehet megoldani, hogy ne így legyen? :slight_smile:

Mert nekem is csak enclosure-megoldással működik 2.7 alatt.