Attibutomok modosulása

Sziasztok segítséget szeretnék kérni ma reggel azt tapasztaltam hogy az oldalamon minden attibutom 777-re módosult bele értve szinte mindent maga a Wordpress motor is vajon szerintetek hozzáfértek az oldalhoz mert bántani nem bántották legalábbis eddig nem tapasztalom kérlek benneteket segítsetek mert több hónap munkája veszhet kárba.A segítséget előre is köszönöm.

Önmagában már az is probléma, hogy 777-et kapott minden fájl. Ha eddig nem bántották, az kész szerencse, de sürgősen állítsd vissza őket a megfelelő értékekre.Legegyszerűbb, ha minden fájlt 644-re állítasz, a könyvtárakat pedig 755-re módosítod.Egyáltalán: hogy történhetett ez meg?

Szia psztrnkSajnos nem tudom tegnap minden rendbe volt ma reggel néztem rá és ezt tapasztaltam.Most dolgozok a módosításon.ilyent még nem tapasztaltam soha.most tapasztalom sok mappa ezzel van:ugg777


Ha már ott vagy, a wp-config.php-t 600-ra állítsd, biztos ami biztos.Ki a tárhelyszolgáltatód? Telepítettél mostanában (tegnap) valamit? WP plugint, szerveralkalmazást, bármit?

igen tegnap sokat dolgoztam az oldalon mert nagyon belassult az egész oldal pár napja szenvedek vele nagy nehezen megtaláltam a hibát.Napi 400-500 látogató van az oldalon a tárhely szolgáltató az egyik barátom de mért kérdezed?

Azért kérdeztem, hogy nem-e a szolgáltató ügyködött valamit a szerveren, ami okozhatta. Merthogy egy biztonságos szerver permission-jeit nem állítgatjatja csak úgy akárki, ahhoz megfelelő adminisztrációs jögkörre van szükség…Ha pedig nem te voltál, akkor valaki más, aki adminisztrálhatja a szervert. Érdemes lehet rákérdezni a cimborádnál, ügyködött-e valamit az éjszaka folyamán. :slight_smile:

Ráfogok és nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget.