Átköltöztetés, XML, SQL

Sziasztok!

Remélem végre kapok választ, mert eddig nem kaptam az előző két témámra sem. Akkor nem értem miért létezik a fórum… ?

Nos adott egy VPS amin van az oldalad, aztán az csak egyszer megszűnik mert a szolgáltatód közli veled, hogy újít és kapsz egy új VPS-t. Csinálsz biztonsági mentést, mégpedig XML-t és SQL-t. Jó, megkapod az új VPS-ed aztán a frissen telepített WordPress-re felhúzod az SQL-t aztán az XML-t. Igen ám, de a Média elemek (tehát képek, videók) nem kerültek fel a webre. Na most ez nem tudom miért lehetséges, gondolom mivel törölve lett a régi VPS - onnan olvasta volna ki? (lehet hülyeség, de én így gondolom) Aztán így a webem teljesen lassú, mivel a majdnem 1000 cikknél nincs kép. Az importálás után még a mappákat sem hozta létre FTP-n (wp-content/2017/hónap/fájl.xy). A vezérlőpult jelzi a fájlokat, azonban nem töltenek be- nincsenek a szerveren.

Ilyenkor mit tudok csinálni? Egy új cikk írásnál is teljesen lassú az oldal, ha kiemelt képet szeretnék egy-egy cikkbe rakni akkor is nagyon lassú az oldal és ennek a beállítása… Valaki, valamit?