átirányítási körbe került az oldal

Üdv

Módosítottuk a fejlécét és az oldal elérhetetlenné vált!!

Valószínű hogy rossz opciót módosítottuk és a Domain-t állítottuk rossz címre.

Alábbi dolgok nem lehetségesek:

Admin oldalra bejelentkezni

Elérni az oldalt.

Total Commander ből belépni FTP re.

és a tárhely cpanelje (vagy ami ilyenféle van neki ???

Attól még hogy a wordpress adminban átírsz valamit be kell tudnod lépni ftp-re. Máskor légyszives az sos dolgokat mellőzd, nem figyelnek fel rá hamarabb… :slight_smile:

Tárhellyel van gond ha ftpre se tudsz belépni.

Amúgy milyen fejlécet módosítottál, nekem ez nem elég konkrét.

'Efrud' wrote on '2010-10-16:

Attól még hogy a wordpress adminban átírsz valamit be kell tudnod lépni ftp-re. Máskor légyszives az sos dolgokat mellőzd, nem figyelnek fel rá hamarabb... :)

Tárhellyel van gond ha ftpre se tudsz belépni.

Amúgy milyen fejlécet módosítottál, nekem ez nem elég konkrét.

Mázlink volt és sikerült megoldani.

A fülön lévő nevet akartuk átállítani de nem jött össze és valószínű hogy mást állítottunk át.

Később valami csoda folytán sikerült elérni az FTP-t töröltünk egy az oldalakért felelős beállítást utána sikerült elérni az oldalt csak hát a többi oldal nem operált. Rátoltam egy 3.0.1 es fressítést aztán már normálisan működött.

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem, mert 3 napja megfejthetetlen számomra, hogy mi okozza ezt az üzenetet:

Ez a weboldal átirányítási körbe került

A(z) ********.hu/termek/feldolgozott/ címen lévő weboldal túl sok átirányítást okozott. A webhelyhez tartozó cookie-k törlése vagy harmadik fél cookie-jainak engedélyezése megoldhatja a problémát. Ha nem, akkor a probléma a szerver konfigurációjával lehet, és nem az Ön számítógépével.

Íme néhány javaslat:

• A weboldal újratöltése később.
  • További információ erről a hibáról.
  • Hiba: 310 (net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS): Túl sok átirányítás történt.

Amikor 2-3x újratöltöm az oldalt, akkor néha megnyitja, néha nem. Több ismerősömet megkértem hogy nézzék meg, nekik is ilyen hibaüzi jelenik-e meg, hátha az én "készülékemben" vagy a keresőmben van a hiba. Többen jelezték, hogy a hibaüzin kívül nekik az átirányítás más galibát okozott. Történetesen, amikor a lekik menüpontra léptek, akkor a szárított chili oldalát dobta be. Naponta 2x is hazsnálom a CCleanert.
Ez eddig nem ismert hibaüzenet számomra, mert 2 napja jelentkezett. Írtam már a szerver üzemeltetőjének, de 2 napja seráfütty...
Bővítmények okozhatnak ilyen jellegű problémát? ...és ha igen, akkor melyik lehet a ludas?
Köszönöm a válaszokat előre is!

Sziasztok!

Érdekes összefüggést tapasztaltam erre vonatkozóan. Amikor be vagyok jelentkezve a WP admin oldalra, akkor nincs ez a hibaüzenet, ha megnyitom a linkeket, almenüket. Amint kijelentkezek, és frissítem az oldalt hogy megnézzem mi történik, már jelentkezik is a hibaüzenet!

Ez mi lehet?

Köszönöm!