Üdv
Módosítottuk a fejlécét és az oldal elérhetetlenné vált!!
Valószínű hogy rossz opciót módosítottuk és a Domain-t állítottuk rossz címre.
Alábbi dolgok nem lehetségesek:
Admin oldalra bejelentkezni
Elérni az oldalt.
Total Commander ből belépni FTP re.
és a tárhely cpanelje (vagy ami ilyenféle van neki ???
Attól még hogy a wordpress adminban átírsz valamit be kell tudnod lépni ftp-re. Máskor légyszives az sos dolgokat mellőzd, nem figyelnek fel rá hamarabb…
Tárhellyel van gond ha ftpre se tudsz belépni.
Amúgy milyen fejlécet módosítottál, nekem ez nem elég konkrét.
Attól még hogy a wordpress adminban átírsz valamit be kell tudnod lépni ftp-re. Máskor légyszives az sos dolgokat mellőzd, nem figyelnek fel rá hamarabb... :)
Tárhellyel van gond ha ftpre se tudsz belépni.
Amúgy milyen fejlécet módosítottál, nekem ez nem elég konkrét.
Mázlink volt és sikerült megoldani.
A fülön lévő nevet akartuk átállítani de nem jött össze és valószínű hogy mást állítottunk át.
Később valami csoda folytán sikerült elérni az FTP-t töröltünk egy az oldalakért felelős beállítást utána sikerült elérni az oldalt csak hát a többi oldal nem operált. Rátoltam egy 3.0.1 es fressítést aztán már normálisan működött.
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, mert 3 napja megfejthetetlen számomra, hogy mi okozza ezt az üzenetet:
Ez a weboldal átirányítási körbe került
A(z) ********.hu/termek/feldolgozott/ címen lévő weboldal túl sok átirányítást okozott. A webhelyhez tartozó cookie-k törlése vagy harmadik fél cookie-jainak engedélyezése megoldhatja a problémát. Ha nem, akkor a probléma a szerver konfigurációjával lehet, és nem az Ön számítógépével.
Íme néhány javaslat:
- A weboldal újratöltése később.
- További információ erről a hibáról.
- Hiba: 310 (net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS): Túl sok átirányítás történt.
Amikor 2-3x újratöltöm az oldalt, akkor néha megnyitja, néha nem. Több ismerősömet megkértem hogy nézzék meg, nekik is ilyen hibaüzi jelenik-e meg, hátha az én "készülékemben" vagy a keresőmben van a hiba. Többen jelezték, hogy a hibaüzin kívül nekik az átirányítás más galibát okozott. Történetesen, amikor a lekik menüpontra léptek, akkor a szárított chili oldalát dobta be. Naponta 2x is hazsnálom a CCleanert.
Ez eddig nem ismert hibaüzenet számomra, mert 2 napja jelentkezett. Írtam már a szerver üzemeltetőjének, de 2 napja seráfütty...
Bővítmények okozhatnak ilyen jellegű problémát? ...és ha igen, akkor melyik lehet a ludas?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Sziasztok!
Érdekes összefüggést tapasztaltam erre vonatkozóan. Amikor be vagyok jelentkezve a WP admin oldalra, akkor nincs ez a hibaüzenet, ha megnyitom a linkeket, almenüket. Amint kijelentkezek, és frissítem az oldalt hogy megnézzem mi történik, már jelentkezik is a hibaüzenet!
Ez mi lehet?
Köszönöm!