Ãtraktam egyik könyvtárból az éles könyvtárba a wp oldalt… már majdnem minden jól van, de az oldalsávban szépen kidolgozott cuccok küzül csak a facebookos widget van. Az adatbázisban ott vannak, úgy látom… csak nem jelenik meg… újra kéne csinálni mindent? Mi van rosszul beállítva? Tud valaki segíteni?
Hát ez az! Megcsináltam és minden tök jó, csak ezek nem jelennek meg… ötletem sincs… megcsinálhatom újra, de látom, hogy az adatbázisban meg ott vannak… csak a widgetek közt mégsem látszanak, hogy volt ott valaha valami.
Köszönöm! Megcsináltam mindent, visszakapcsolgattam, de semmi… így jártam… megcsinálom újra… hátha kettő lesz mindenből 
Megnyitottad a fájlt a gépeden?
Szia! Igen, az adatbázis ki volt exportálva ás belenéztem, minden benne volt, csak a weblapon nem jelentek meg ezek a widgetek… csak a keresés meg a facebook widget volt a oldalsávra rakva. Végül is gyorsan visszamásolgattam mindent, de mégis kíváncsi lennék, mi történik ilyenkor… 
Amikor belenéztél, akkor a szövegszerkesztőd rosszul mentette el a widgetes rész karaktereit, ilyenkor fogja és felülírja azt a részt a WordPress. Lenullázta.
Köszönöm szépen! Mindig tanul az ember
Legközelebb már ennek ismeretében “nézelődöm”…