Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek. Én az Arras témát választottam, átnéztem a hivatalos dokumentációt, és az alapján sikerült is a slideshow-ban megjeleníteni a kiválasztott képeket. A gond az, hogy ezek a képek megjelennek a bejegyzéseimben is a bejegyzés címe alatt, és minden más bejegyzésben is van egy “kép” hely, és csak utána jön a bejegyzésem tartalma. Egyszóval nekem úgy tűnik, mintha sikerült volna bekapcsolnom valahol azt, hogy a bejegyzéseknél, de az oldalaknál is megjelenjen a cím alatt egy kép hely. Ezt mindenképpen szeretném valahogy megszüntetni. Remélem érthetően fogalmaztam. Ez az első ideírt levelem!
Köszönöm,
Kati
Kedves Kati,
mindannyiunknak könnyebb lenne szerintem,
ha meg is nézhetnénk, nem csak a mesét olvashatnánk.
Mert nagyrészünk, technikai ember, nem bölcsész.
Kati: legjobb lesz, ha mutatod azt az oldalt
http://www.modernprovincia.hu/blog/?page_id=109
Köszönöm a gyors rekciót!
Ezen az oldalon látjátok.
K
DJ ZoNe, varnyu!
Meg tudtátok nézni a linket? Van ötletetek, hogy oldható meg a kép eltüntetése?
Köszi,
Kati
Kedves Kata, én már tegnap megnéztem. De sem az Arras sablonhoz, sem a thumbnail-hez nem értek. Azért kértem, hogy ird ide a linket, mert biztos lesz olyan, aki viszont használt már ilyen sablont
Kedves varnyu! Köszönöm, hogy válaszoltál, akkor várok türelmesen!
K
Úgy emlékszem, hogy van egy olyan pont a theme admin részében, hogy “Thumbnail megjeleítése a postban” vagy valami ilyesmi. Itt kell ki vagy bepipálni, a kérdéstől függően. Nálam is volt ez a gond, bár lecseréltem ezt a theme-t, mert az add to any kódját a főoldalon a képek alatt mutatja és a múlt héten még nem találtam rá megoldást.
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek. Én az Arras témát választottam, átnéztem a hivatalos dokumentációt, és az alapján sikerült is a slideshow-ban megjeleníteni a kiválasztott képeket. A gond az, hogy ezek a képek megjelennek a bejegyzéseimben is a bejegyzés címe alatt, és minden más bejegyzésben is van egy "kép" hely, és csak utána jön a bejegyzésem tartalma. Egyszóval nekem úgy tűnik, mintha sikerült volna bekapcsolnom valahol azt, hogy a bejegyzéseknél, de az oldalaknál is megjelenjen a cím alatt egy kép hely. Ezt mindenképpen szeretném valahogy megszüntetni. Remélem érthetően fogalmaztam. Ez az első ideírt levelem!
Köszönöm,
Kati
Kedves Kati!
Az Arras Theme Options résznél keresd meg a Layout fület és ott találsz olyan beállításokat hogy Author, Categories, Tags és ott lesz az utolsó elötti a Post Thumbnail ha ezt kiveszed akkor nem fognak megjelenni a képek mikor már csak a cikket látod. Ha jól értem ezt akartad, ha mégse akkor sajnos a kódot kell szerkeszteni mert mást nem tud még.
Üdv Zoolesz
Kedves Vontató egy és Zoolesz!
Nagyon köszönöm az instrukciókat, sikerült megoldanom a problémát.
Üdv,
Kati
Sziasztok!
Én is egy ilyen sablont használok (http://wordpress.org/extend/themes/arras-theme ), de nem tudok rájönni, hogyan kell megjeleniteni a képeket slideshow-ban, pedig már mindent probáltam
Segítséget előre is köszönöm!
Na, a végén csak rájöttem:)