Arras sablon szerkesztése

Szeretnék az Arras sablon, jelenlegi főoldali diavetítés helyére, (vagy felé) egy html ablakot betenni,de nem tom hogyan. Ezt leginkább a

SlideDeck for WordPress - Slider Widget

-segitségével szeretném megoldani.

A bővítmény leírásában van is valami utalás arra hogyan lehet ezt megtenni:

Quote:

Want to place this SlideDeck in your WordPress theme template? Define the dimensions you want and copy-and-paste this in the appropriate theme file.

<?php slidedeck( 159, array( 'width' => '100%', 'height' => '300px' ) ); ?>

Csak az az a nagy gondom halvány gőzöm sincs milyen kódrészletet és melyik fájlban cseréljek le a jelenlegi Arras sablonomnál.

Kérem segítsetek. Biztos másoknak is hasznára válna mert elég népszerű sablon, amúgy szerintem még az idézett bővítmény is elég jól testre szabható.

Szia Gogolak!

A home.php-ba szúrd be a

IDE!!!:slight_smile: '100%', 'height' => '300px' ) ); ?>

<?php

közé és jó lesz, megjelenik:)Kipróbáltam, mert most én is ezzel a sablonnal küzdök, jó pulgin.

A topic is remek, mert én is elakadtam. Nekem az a gondom, hogy a slideshow-ba szeretném elérni, hogy a fekete csíkon amit beírok a kivonat részbe az a szöveg később jelenjen meg késleltetve, úgy mint egy másik slideos pugin csinálná, hogy pl: feljön. Remélem érthető voltam.

A dátumokat a főoldalon megjelenő bejegyzések kiemelt képeiből már ki tudtam buherálni( szerintem tök felesleges, mert kitakarja a kép egy nagy részét), de a slideshow problémára még nem tudtam rájönni.