én se vagyok honlapépitő. legfeljebb tartalomépitő. és az angol tudásom is csekélyke, összesen másfél évet tanultam valaha angolul, gimnáziumban. de azért volt már pár dolog, amit a codex bögészésével sikerült megoldanom. pedig általában nekem sem akaródzik a codexet használni mivel nálam a lustaság fél egészség. de azért egyszer-egyszer erőt veszek magamon a szellemi torna kedvéért
Csak a linket akarja eltávolítani.
Admin > Sablon > Szerkesztő
Fősablon (index.php)
Archívum (archive.php) - kategória, címke
keresel egy ilyet:
és törlöd.
Az általam kiválasztott sablonban a fent említett php-ben nincs ilyen sor. Jó ez a sablon egyáltalán, amit választottam?
Meg a többi dolgot, ami kérdéses volt számomra, azt meg lehet-e valósítani egyáltalán?
@daddy:
felteszed, megnézed.
ha működik jó. ha nem működik nem jó.
mi sem ismerünk minden sablont kívül belül.
Tehát jöhetne az hogy valaki felrakja magához, megnézi és szól.
de akkor egyszerűbb ha mindezt TE megcsinálod…
Persze, én felraktam. Azért is írtam, hogy nem találom benne a megadott sort. Melyik fájlban érdemes még körülnéznem, ahol ez megtalálható?
Esetleg home.php? Vagy nézd meg a beállításokban, hogy mi van beállítva főoldalnak, abban lennie kell ilyen sornak.
notepad++al megnyitod akármelyik sablonfile-t, CTRL-F, keresés file-okban…
alkönyvtárban is…
Akkor csak erre keress rá (Ctrl+F billentyű segít)
author
van a sablonodban vagy 10 fájl. Végignézed, melyikben van.
Találtam egy fájt, mégpedig a functions.php-ben. Azonban ez csak a cikk végéről, az avatár mellől törli ki a szerző nevét, a cikk elején, a cím alól nem.
A keretprogramban keressed.
A keretprogramban keressed.
A letöltött sablon egész mappájában kerestem. Aztán ahol megtaláltam, azt megnyitottam a telepített WP sablonoknál.
daddybear: ha te a hybrid-news-t használod, akkor két sablon mappában is kell keresned! a hybridben, meg a hybrid-news-ban is …
a keretsablonnal együtt annyi sablonfile volt fenn, amikor az előbb feltettem, hogy majd meggárgyultam, mikor megláttam :huh:
Igen, két sablon mappában kerestem. Nem találtam.
Még egy kérdés: lehet a WP-be berakni szavazást? Tehát, felteszek egy kérdést, “Melyik a kedvenc színed? Piros, kék, sárga” és szavaz a user.
Hát akkor fogalmam sincs, hol keressed. Sajnálom
Szavazás: itt nézz körül:
http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=poll&sort=