Sziasztok!
Küzdöttem ám azért, hogy az archívumban lévő hónap nevekhez a magyar megfelelőjét használjam, vagy esetleg a 01/07 (01/2007) formátumot kicsikarjam belőle, de nem ment.
Az odáig meg lenne, hogy ha heti bontásban kérem a sidebaron az archívumot, akkor tudom a formátumát állítani, de nekem havonta, defaultban lenne tökéletes.
Van valakinek ötlete ezzel kapcsolatban? Hogy lehetne megoldani az egyedi formátumot a sidebarban, havi bontásnál?
Üdv.
Zs.
a magyar verzió fut nálad?
Nem sajnos.
Még a fordítás kijövetele előtt pakoltam fel jóval.
Magam “magyarítottam”, amire szükségem volt, de ennél az egynél elakadtam.
Hát akkor itt a bibi a magyar verziót használva ugyanis ez a probléma kiküszöbölhető!
És a magyar verzióban lehet állítani a 01/2007 es formátumot is? :rolleyes:
(Igazából az lenne a cél.)
hát legalábbis a hónapok magyarul lesznek elvileg a nyelvi fájl a lényeg itt: a wp-includes-ban kell egy languages mappát létrehozni, és oda a magyar nyelvi fájl-t betenni, plusz a config.php-ban a nyelvi részt hu_HU-ra állítani. Csekkold le itt.
Köszönöm, meg fogom nézni.
Azon filóztam egyébként, hogy a template-functions-general.php ami az arhívumot generálja, kaphatna pluszba egy jó kis tömböt, amibe én a hónapoknak megfelelő szám formátumot írnám.
Aztán valahoyg ezt beleerőszakolnám a kiiratásba. De itt hajoltam be.
Sziasztok!
Végülis sikerült megoldanom, a problémámat, úgy, hogy ha default-ra van állítva az archívum megjelenése, akkor a hónapok neveit arra konvertálom, amire csak akarom. Bele kell túrni a template-functions-general.php fileba, és ott kell átírni a kódot.
Szerintem nem a leg elegánsabb megoldás, így nem tudom, hogy az ilyen jellegű módosítást lehet-e a publikálni?
SZVSZ maradjunk annál a megoldásnál, ahol nem kell túrni a PHP kódot. A Te módszereddel, ha jön egy biztonsági frissítés arra a fájlra, már el is veszett a munka.
Ez igaz, oda kell figyelni rá, ezért kérdeztem.