argép.hu és társai

Sziasztok

Tudnátok segíteni, hogy létezik-e olyan bővítmény amivel meg lehetne oldani az árgép.hu feltételeit?

Mi szükséges a részvételhez?


 1. Az Önök termékeinek felvételéhez és folyamatos frissítéséhez egy árlistára van szükségünk, ami:


 • legyen online elérhető,
 • kerüljön rendszeresen frissítésre,  Talán egy RSS megoldás erre ?

  vagy van valami külön XLS exportáló plugin?  vagy nagyon messze járok a megoldástól? :))

  Előre is köszönöm

Azt nem írja, hogy automatikusan. :wink:

Szerintem már egy rendszeresen karban tartott excel/google docs táblával is jó vagy (főleg, hogy “legyen legjobb esetben XLS”). Azaz majd ők manuálban szemlézik, te ne foglalkozz az exporttal.


'psztrnk' wrote on '2010-09-03:
Azt nem írja, hogy _automatikusan_. ;)


Szerintem már egy rendszeresen karban tartott excel/google docs táblával is jó vagy (főleg, hogy "legyen legjobb esetben XLS"). Azaz majd ők manuálban szemlézik, te ne foglalkozz az exporttal.Kicsit utána olvasgattam és joomlaban már ezt megoldották .. nem hiszem el hogy Wordpress-ben meg nincs erre valami kiforrott plugin vagy más megoldás :(

Ez 30 másodpercnyi keresés eredménye:

ALO Export XlsDe bizonyára lehet találni többet, kicsit komolyabb energiabfektetéssel. :slight_smile:


'SneakySnail' wrote on '2010-09-03:
Ez 30 másodpercnyi keresés eredménye:


ALO Export Xls

De bizonyára lehet találni többet, kicsit komolyabb energiabfektetéssel. :)


Hidd el hogy én is azzal kezdtem hogy kerestem a bővítmények között de az hogy rátalálok egy két dologra még nem jelenti azt hogy működik.


Az általad is belinkelt modult is megtaláltam de valójában ez az egy volt amit nem is sikerült működésre bírnom az elérési utat nem bírtam neki rendesen megadni és addig nem is exportál.

aztán voltak olyanok amik exportálnak de ezek ömlesztenek mindent: cikket, hozászolást, meg mindent ez nem igazán árlistára hasonlító valami :(De ha neked van valami konkrét ötleted akkor segíts kérlek.... előre is köszönöm

Nézd, én nem próbáltam működésre bírni, nincs is túl sok értékelés róla Plugin Directory-ban, de egy van és az pozitív. Tehát valahogy valószínüleg megoldható. Azt, hogy nálad miért nem megy, nem tudhatom, mivel semmielyen konkrét információt nem adtál meg a hiba részleteiről.Másikat sem próbáltam, de nem hinném, hogy egyiknek sincs olyan beállítási lehetősége, hogy mit exprotáljon az adatbázisból. Az pedig egy másik dolog, hogy exportálás előtt gondolom nem ártana felkészíteni/elkészíteni a saját adatbázisodat olyan formában, hogy az megfeleljen egy árlista követelményeinek, vagy a saját követelményeidnek.Én csupán csak arra próbáltam rávilágítani, hogy némi energiabefektetést is igényel, hogy ezek a dolgok összejöjjenek. Attól még, hogy letöltöd és nem megy mined azonnal, hibátlanul, nem jelenti azt, hogy nem megy egyáltalán. Csak lehet, hogy szükség van némi további beállításra, utánajárásra. Lehet esetleg a plugin készítőjénél is reklamálni. Viszont ezek meg már olyan részletkérdések, amikre nem lehet egy általános megoldással szolgálni, ehhez ismerni kell a konkrét körülményeket.

Akkor neked most főleg az a bajod, hogy nem tudtad hogy nem csak 10mp után jutottam arra a döntésre hogy ide írok a fórumra segítséget kérni…

Mert ahogy látom ezzel van a problémád …mert akkor megnyugtatlak hogy mar 2 napja keresem a megoldást …És gondoltam azért van a fórum hogy segítsünk egymásnak …mert lehet már valaki talált is erre megoldást

na mindegy azért köszönöm a segítséget.

Szerintem ehhez kész megoldást nem fogsz találni.Nem véletlenül, mert akkor mindenki árlista oldalakat üzemeltetne, mint a hülye gyerek.

Viszont CSV importáló eszköz létezik, plusz a távoli importálásra megoldás lehet az XMLRPC interface is.De, ehhez fejlesztened, vagy fejlesztetned kell, ez tuti.