Újabban az alábbi jelenséget tapasztalom az oldalaimnál, nem egynél, az összesnél. A korábban működő archívum linkekre kattintva (archívum widget a sidebar-on) a főoldal jön be, nem az x. év y hava archívum. Tapasztalt más is hasonlót?
Mivel az összes WP oldalamnál ugyanez a jelenség, feltételezem, hogy valami “központi” gixer, vagy esetleg a sablonnal lehet kapcsolatos, mert az is ugyanaz mindegyiknél (Atahualpa). Talán valami frissítés mellékhatása lehet ez? Régebben nem volt gond vele…
Pl. az egyik, baloldali sidebar-on alulra tettem az archívum widget-et:
http://girls-club.hu/gc/
Szia! Esetleg próbáld meg másik beállításokkal! ha nem megy akkor a sablonban lesz a hiba.
sablon function php-je is lehet ludas, ha abban átírtál valamit.
egyszer nekem is volt hasonló gondom.
de az archive.php-ben is lehet rossz a loop meghívása…
Hello,
Nem, nem írtam át semmit benne. Viszont, közben egy új oldalt is összeraktam, ahova importáltam phpmyadmin-ben post-okat, és a szűz rendszeren - láss csodát - működik az archívum. Itt valami beállítás nyűgre gyanakszom, majd kiderül… Már csak azért is, mert fut vagy 7-8 oldal ugyanazon sablonnal, beállításokkal, és a hiba mindenütt jelentkezett.
Ha megvan a gebasz oka, ideírom, hátha másnak is hasznos lehet.
Köszöntem.
sablon function php-je is lehet ludas, ha abban átírtál valamit.
egyszer nekem is volt hasonló gondom.
de az archive.php-ben is lehet rossz a loop meghívása...
Valami olyasmire gyanakodom, hogy egy update során változott meg valami beállítás, mert régebben jó volt. Az Atahualpa sablon, amit használok most már vagy 10 oldalnál is, ugyanezt produkálja, kivéve egyet, ami viszont csupán két hete lett összedobva. Az az egy működik, az összes többi, régebben összerakott oldalnál ugyanez a hiba mutatkozik. Alapból ennek a sablonnak nincs archívum oldala, hanem létre kell hozni egy oldalt, aztán annak az oldalnak az ID-jét megadni a sablon archívum beállításainál. Ãgy azon az oldalon meg is jelenik idő és kategória szerint is archiválva minden, de míg a katagóriánkénti archiválás működik, a dátum szerinti nem. És persze nem érhetőek el se archívum, se Calendar widget-ről sem az év/hó archív oldalak sem.
functions.php-t a működő oldal sablonjából átmásoltam egy nem működőbe, de a helyzet nem változott. archive.php-t nem találtam, merre keressem? Vagy a fentiek alapján valami egyéb ötlet?
nem feltétlen kell archive php, lehet hogy az indexed kezeli le az archívumot…
fejlécből kiderül!
Na annyira nem turkálok bele, én úgysem látnám az esetleges szintaxis hibákat. Egyelőre áthidaltam a gondot ezzel a plugin-nal:
http://skatox.com/blog/2009/12/26/jquery-archive-list-widget/
Még látványosabb is, valamint kevesebb helyet foglal a sidebar-on alapból