Archiv oldal szerkesztése

Sziasztok,ha a honlapomon “korábbi bejegyzés” linkre kattintok akkor a megjelenő oldal nem tartalmaz widgeteket egyáltalán. Hol tudom ezeket elővarázsolni, illetve ezt az oldalt szerkeszteni?honlap: http://anyalelekcentrum.huIlletve, egy oldal forráskódját hol tudom szerkeszteni? Most csak IE-ben meg tudom tekinteni a Nézet-Forrás menüpont alat, de ott nem tudom szerkeszteni. Ezt hol tehetem meg, és utána hogy tudom megjeleniteni a webes felületen is? ez számotokra biztos banális kérdés…köszönöm

Ha az explorerben indulsz neki szerkeszteni, az mar reg rossz irany :frowning: Keress meg skypeon es segitek megcsinalni vagy ha nem megy megcsinalom neked.

Köszi szépen Nero,valamennyit már konyítok ezekhez a dolgokhoz, ha megoldható, akkor elmondhatod itt is a menetét…

A WordPress oldalad sablonjában található fájljait kell megkeresned (wp-content/themes/sablonodneve ). Itt van egy csomó fájl (pages.php -> oldal megjenése, single.php -> bejegyzés megjelenése, archives.php, search stb)Ezekben tudod meghatározni, hogy mi jelenjen meg az adott típusú oldalon.Például a sidebar akkor lesz látható, ha a megfelelő sablon fájlod tartalmazza a -részt.Itt találod a wordpress felépítését, részletesen: http://codex.wordpress.org/Theme_DevelopmentSzerkeszteni ezeket (például) a pspad nevű progival tudod. (arra figyelj, hogy ha UTF-8 kódolású az oldalad, akkor a fájlokat is UTF-8 ban mentsd el!).

Kedves András,köszönöm a segítséget…Konkrétan arról van szó, hogy ha beszúrok egy szövegdobozt a fórumom főlapjára akkor az mindenhol szuperül látszik, de a fórum profiloldalon szétesik.

Megnéztem a html fájlt, a forrást az IE-ben és láttam is, hogy mi a hiba. Lementettem ezt a html fájlt, kijavítottam és ugy már tökéletes müködik ott.és itt akadtam el, hogy ezt a lementett és kijavított fájlt, hogy varázsolom vissza a webre… ezért gondoltam arra, hogy máshol kell szerkesztgetni. és talán nem a php-t…

Archiv oldalakat, hogyan lehet SEO szempontoknak megfelelően kezelni, hogy ne legyen minden archív oldal - page 1 / page 2 … ?

Ha adott egy kategória, mondjuk hírek, akkor a 12. oldalnak mit tudnál adni title-nek? (költői kérdés) A page-t lehet fordítani oldalnak bármelyik seo pluginban. De egyébként tovább nem hiszem, hogy kell ezt a dolgot gondolni. Kereső tudja azt, hogy lapozásról van szó és az indexben benne lesz az adott aloldal, ha nincs az archívon noindex.

Mivel a webmestereszközökben a google ismétlődő title kezeli, azért kérdeztem. Az megoldás, ha az archívot noindexre állítom, viszont az nem hátrány, ha a google felől nézzük?

És az előző-következő link, amikkel az oldalak között lapozol, el van látva rel=“next” és rel=“prev” attributummal?

PageNavi - használom, annak a beállításai közt van ilyen lehetőség? Köszi a segítséget!