Aqua Vaccinium ismeri valaki?

Hölgyeim és Uraim!Ismeri, használt-e valaha valaki az Aqua Vaccinium témát?

(http://pixopoint.com/aqua-vaccinium-wordpress-theme/)Amiért kellene nékem, az a dopdown menüje amit tartalmaz a drága. De egyszerűen nem értem, hogyan működik.

Biztosan én vagyok a slow boy, de nem tudok rajta kiigazodni.Segítség! :slight_smile: Valaki.köszönöm!

Senki? :frowning:


'Szabályzat wrote:

2.2 Légy türelmes. Az összes fórumon résztvevő tag a saját szabadidejében osztja meg véleményeit' date=' válaszait.[/quote']

Valószínűleg nem használja, nem ismeri senki az adott sablont, vagy még nem járt erre. ;)

Ha pedig a dropdown menü működése érdekel, akkor rá lehet keresni pl. a Google-ban (dropdown menu wp keresésre pl. ez a második: http://www.blogohblog.com/how-to-add-a-drop-down-menu-to-your-theme/ - és azt hiszem, az adott sablonod is ezzel oldja meg... :) )

Bocsáss meg a türelmetlenségemért, nyilván nem akarok sürgetni senkit, inkább annak szólt - ahogyan Te is írtad -valószínűleg nem ismeri senki a sablont :slight_smile:A dropdown működés utáni kutakodásaomat természetesen a Google-nál kezdtem, így találtam erre a remek kis sablonra is. De sajna igen furcsán működik nálam - holott az angol nyelvű fórumokon mindenki megelégedéssel beszél róla…Ezért vadászok tapasztalatokra :slight_smile:

A teljes idézés moderátor által törölve.

Semmi gond obidaya! :slight_smile:http://www.blogohblog.com/how-to-add-a-drop-down-menu-to-your-theme/ - a sablonod is ezzel oldja meg… (ahogyan azt az előbb is írtam)

jaja, igen köszi már nézem - ígéretes post, köszi :slight_smile: