Apture - video és egyéb média

Hát… nekem nem valami szimpatikus ez a kiegészítő. Amikor azt mondta hogy regisztráljak már akkor nem volt az. A másik hogy konkrétan nem is lehet vidit feltölteni ahogy látom csak linket megadni. A lényege a pluginnak hogy lehet keresgélni vele videómegosztókon. Képet meg amugy is be tud rakni az ember plugin nélkül. Talán amit használnék belőle az a pdf feltöltés, de ahogyan azt megjeleníti a postba, nem vagyok biztos benne, hogy mondjuk egy IE6-on működne.

Az audio része szintén úgy működik mint a videomegosztós része csak az imeem-en keresgél. Ezzel szerintem az a baj, hogy mondjuk “Józsika a gitár virtuóz” dalai nem annyira van fennt imeemen. Legfeljebb ha oda feltölti és visszajön az oldalra és ugy beilleszti vagy ha ugye feltölti valahova. Valljuk be a júzerek többnyire lusták és ezt nem fogják megtenni. Szóval sztem jobb megoldás lenne egy olyan amivel fel tudsz tölteni az adminból, plusz megvan a lehetőség videómegosztós videók beillesztésére is.

Jó reggelt!

Keresek egy megoldást, amivel könnyen tudok videókat tenni a WP-be.

Az APTURE -t találtam…

Ki ismeri? Mit tudsz róla?

Van-e magyar változata?

Te mit javasolsz, ajánlanál videók WPsítésére?

Köszi, üdv,

Tamás

Mondjuk wordtube is jó, de ez attól is függ hogy feltöltött videókat szeretnél betteni vagy csak videómegosztókról szeretnél beilleszteni. A tied nem ismerem.

Köszi Efrud!

Szeretnék feltölteni (is) videókat. Sőt, ha lehet, szeretném, hogy a regisztrált látogatók is tölthessenek fel… akár válaszként (hozzászólás videóval), akár új bejegyzésként is.

Kísérletezem csak az Apture-ral… még nem az “enyém”… smile.gif

Üdv, köszi

Tamás

jaja, wordtubebal lehet ilyet, de hogy az hogy van hogy regelt látogatók tölthessenek fel és hozzászólásként egy vidi legyen azt bezony nem tudom, hogy hogy működik, mert megmondom őszintén még úgy soha nem próbáltam. Apture-t most már én is megnézem, vajon mit tud.

Tök jó… ha vannak majd tapasztalataid… ÉRDEKEL!

Én meg megnézem a WordTube-t…

Hogy az mit tud…

Igaz, igaz! Én sem szerettem, hogy regisztrálni kellett… Pár napig gondolkodtam is, míg rászántam magam…

Igen, nem megy a feltöltés sem.

És, amin most “kibuktam” (na, ez túlzás… de eléggé elment a kedvem ettől a plugintől)… lefagyogat tőle a FireFox-om, ami sohasem szokott, egyébként (Kubuntu alatt).

Most itt… ennyi elég volt… kikapcsolom… és megnézem, amit ajánlottál…

Nagyon köszi, hogy utánanéztél és kipróbáltad!

Tamás

'Efrud wrote:

Mondjuk wordtube is jó' date=' de ez attól is függ hogy feltöltött videókat szeretnél betteni vagy csak videómegosztókról szeretnél beilleszteni. A tied nem ismerem.[/quote']

Kicsit offolnék, ennyiért nem akartam új topicot indítani. Tudtok esetleg olyan wordpress video plugint ajánlani, aminek nincs köze a JW flv playerhez? Amiket eddig találtam, mindegyik azt akarta használni, és a JW cucc csak akkor ingyenes, ha semmilyen banner, még google reklám sincs az oldalon. Nem létfontosságú adat, de kb havi 2 dolcsi jön össze, szóval le is vehetném nyugodtan, de enni nem kér, ezért viszont nem fogom megvenni a plugint. :)

Köszönöm szépen!

Ne OFF-olj! A kérdést írd az ő helyére, mert nagy káosz lesz.

Amúgy pedig: Google kereső, vagy wordpress.org/extend kereső :wink:

http://www.google.hu/search?q=wordpress+video+plugin&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a

http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=video

Aha, köszönöm. A második javaslatot megfogadva elmentem a plugin directory-ba, ott az első plugin az Embedded Video, az installationnél pedig van egy eléggé lényeges mondat:

“If you want the plugin to play own Flash videos (FLV/SWF files), you need to add JW FLV Media Player manually.”

FAIL. Szóval, azért bátorkodtam konkrétan megkérdezni, hogy esetleg találkozott-e valaki olyan megoldással, ami az én kritériumaimnak is megfelel, mert amit eddig (igen, Google-lel is, 2009-ben!) találtam, mindegyiknél szükség volt a JW cuccra, ezért nem tudom, hogy elméletileg ki lehet-e kerülni egyáltalán. Ráadásul, - lehet, hogy lusta vagyok - de ha valaki tudja ezt, akkor megúszom a kismillió videós plugin átböngészését és/vagy kipróbálását, plusz arról még nem beszéltünk, hogy hátha más is jár úgy, ahogy én. Ebből a szempontból lehetne új topicot nyitni, de - bár nem ismerem ezt a fórummotort - gondolom ezzel nem okozok átdolgozott éjszakákat a modiknak. :slight_smile:

Úgyhogy igazán köszönöm, hogy megtanítasz használni az internetet meg a fórumokat általában, de a felesleges és ráadásul haszontalan kioktatás még annyira sem releváns mint feltenni egy olyan kérdést, ami áttételesen kapcsolódik csak egy adott témához. Bocs, ha nyers voltam.

Kedves Misu!

Nem voltál nyers, elmondtad a saját véleményedet, oszt: ámen. :slight_smile:

Ámde, ha te nem akarod átnézni a második, harmadik, x-edik találati eredményt, akkor miért gondolod, hogy más meg fogja tenni helyetted?

Arról nem szóltál egy szót sem, hogy milyen célra, milyen módon szeretnéd a videókat beépíteni. Csak a bejegyzésekbe beilleszteni, vagy éppen egy videomegosztó portált építeni. Mert az első esetben csak egy email-es regelés, és használhatod, és nem kell görcsölnöd.

Sziasztok!

A wordtube-ra szerettem volna egy videót feltölteni és ezt a hibaüzenetet adta:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@xxxxxxxx.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2.2.11 (Unix) mod_ssl/2.2.11 OpenSSL/0.9.8i DAV/2 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at xxxxxx.xxxxxxxxxx.com Port 80

Már írtam a szolgáltatónak, de még nem jutottunk előre.

Egyébként MU 2.8.1 van fent, de még mindíg azt hiszi, hogy a régi van fent, ezért folyamatosan felajánlja a 2.8.1-re frissítést, ami persze nem megy, de ezt a megfelelő fórumban már írtam.

mivel a MU-ból a legújabb verzió 2.8.2 nem is csoda, hogy kiírja, hogy frissíts…

Amúgy ez így első nézésre a hibaüzi alapján szerver beállítás elkúrás.

Szia!

Az okés, hogy felajánlja, az már nem annyira, hogy nem a 2.8.2-őt, hanem az 2.8.1-et akarja frissíteni, amire aztán jön a hibaüzi.

A videófeltöltés nagyon érdekes, mert úgy ötből-tízből egyszer felmegy a videó, de mindíg hibaüzenetet ad, és csak később látom meg, hogy egy videó mégis felment.

Helló. Nem tudom jó helyre írok-e de ez áll a bajomhoz a legközelebb. Az a problémám hogy Megavideo-t ha beszúrok az oldalra akkor azt írja ki a megavideo hogy “The video has been removed” de ez nem igaz hisz ha böngészőbe nyitom meg akkor gond nélkül lejátssza. Mi lehet a baj?

szabacsik.

Szerintem vagy alapból letiltja a Megavideo hogy más domain alatt fusson a videó, vagy a Megavideo profil oldaladon ezt te magadnak beállíthatod (általában a videófájl>szerkesztés menüpont alatt)

Más videó gond nélkül megy? Akkor az lehet, amit az előbb írtam…

nem nem. érdekes mert ha a megavideo-ról más kisfilmet linkelek akkor gond nélkül fut de amit szeretnék azt nem hagyja csak ha simán linkelem vagyis egy új ablakba megnyílik és amegavideó oldaláról indítjuk…na mindegy. azt hittem van megoldás. azért köszi:)