Apróhirdetés plugin

Sziasztok!A kérdésem, hogy ismer-e valaki apróhirdetések kezelésére használható plugint.?

Vagy esetleg egy más megoldással…:

Amit szeretnék, hogy definiálnék néhány mezőt(Feladó,Elérhetőség,Ár,stb.), és aki hirdetni akar, ezeket kellene megadnia.Esetleg, ez a saját mező hozzáadásával megoltható? Ha igen, akkor hogyan?Természetesen ebben az esetben létrehoznék egy Hirdetések kategóriát.Előre is köszönöm!

Úgy néz ki, hogy a Custom Write Panel pluginnel sikerült megoldanom.

régi monolog de a custom write panel plugin

használatára csak szórványos leírás van

a wp honlapon.

ahol fenn akadtam az a the loop ba írndó

php rész. a the loop az hol található?ha visszajön a crocky81 vissz jönne akkor

leírhatná a technikáját .

gondolom nemcsak engem érdekelne.

A theme/témádamithasználsz/theloop.php file-ba kell beírni a php kódot. Ez a file ami tartalmazza a kezd ‘tartalmi’ rész megjelenésének formázását. Kommentek, bejegyzések, sidebar helye, stb. egyszóval majdnem mindent. Ez a központi file. Lehet más a neve máshol…

http://wpglamour.com/tcp/ Van egy ilyen. Ez komplett rendszert WP-re. Viszont van egy szépséghibája… fizetős :frowning: 50dolcsi

Ha én is fizetőst csinálnék akkor nem vacakolnék vele , most viszont utána nézek még.

azt nem igazán értem , ha a wp alapbból hagy definiálni saját mezőket , akkor

utána a bejegyzésben miért nem dolgozik velük kódmódosítás nélkül. de persze

legyen ez egy individuális kihívás , csak kár hogy nem vagyunk idő miliomos(ok)Syska - köszönöm a tippet megnézem , egy leírásbani mintát végigcsinálok

majd meglátjuk

Megnéztem ezt a classipress plugint, de van egy két fura dolga… regisztráció után pl. a hirdető a dashboard -ra jut ez nem igazán célszerű, lévén nem jellemzően wp bloggerek hirdetnek, aztán az összeadós captcha elég könnyen feltörhető, a demo változaton - mondjuk lehet csak limitálták - ha hirdetést akarok feladni mindig csak azt a kérdést kapom, hogy biztosan ezt akarom-e csinálni… de sehol egy gomb.Tud valaki olyan hirdetési oldalt ami ezt a plugint használja?

Bocsi Madplus!A Classipress az nem egy wp-theme? Nem egy fizetős sablon?Vagy, ha a wp-classified plugint kérdezed, akkor melyiket? És melyik wp-t használod?

Igen, elvileg az, de ahogy elnéztem ezt a demo-t: http://wpclassipress.com/classipress/

úgy tűnik ez nem egy sima wordpress.De ha a classipress nem, akkor mi hajtja?

A wordpress hajtja. :slight_smile: Mégpedig a 2.7.1 ami a demó oldalt hajtja. Némi kis css, és nyilván átbuherálva pár kóddal. :slight_smile:

Így már értem, köszönöm.

Sziasztok !Tudtok valahol magyarítás a classipress -hez, vagy valami másik apróhirdetési pluginhoz ?


'lyrics' wrote on '2009-04-17:
Sziasztok !

Tudtok valahol magyarítás a classipress -hez, vagy valami másik apróhirdetési pluginhoz ?
Nekem nagyon tetszik, de kár, hogy fizetős. Amit én szeretnék az nem fizetős hirdető lenne és nem is kellene bele


a pay-pal. Bár ezt ki lehet cp. kapcsolni. Tud valaki egy nem fizetős változatot, mert áldoznék rá időt, lefordítanám.

Sziasztok!Classipress vásárlás előtt állok, és abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy a hirdetők regisztrációját lehet valahogy korlátozni?Konkrétan arról lenne szó, hogy, aki regisztrálni szeretne ne kapjon automatikus hozzáférést, hanem egy admin véglegesítse a regisztrációt.

Előre is köszi a válaszokat!

Ez is egy hasonló:http://wordpress.org/extend/plugins/sabre/ csemegézhetsz kedvedre,de az alapban is van,nem pipálod be a bárki regisztrálhat mezőt.

Köszi szépen a gyors választ rokus! Nagyon jó kis plugint küldtél :slight_smile:

sziasztok!nincs véletlenül friss és ingyenes megoldás apróhirdető oldal létrehozására? amiket találtam mind fizetősök, viszont én nem pénzkereseti célból csinálnám, így nem feccölnék bele. pláne nem 100dollár/évet. :slight_smile:

Szia!Régebben ez egész jó volt, most nem tudom, hogyan állnak, próbáld ki: http://wordpress.org/plugins/another-wordpress-classifieds-plugin/Ü: András

64361 wrote:
Szia! Régebben ez egész jó volt, most nem tudom, hogyan állnak, próbáld ki: http://wordpress.org/plugins/another-wordpress-classifieds-plugin/ Ü: AndrásKöszönöm, megnézem! :)