Az oldalatokon vettem eszre h. mintha fel lenne cserélve az egyes válaszok minöségi osztályozására szolgáló képecskék felett megjelenö segitöfelirat. Huh, remélem érthetöen irtam le. Képpel illusztrálom. Ha az egérrel a zöld szinü + jel fölé megyek, akkor az “Adj negativ szavazatot erre a hozzászólásra” jelenik meg, ami sztem logikailag jobb ha a piros szinü minusz jelet tartalmazó képecske fölött jelenne meg.
Nem vok szörszálhasogató. Épitö szándékkal szóltam.
Tényleg.
Nem cserélődött az fel csak a link title tagja kicsit eltér az ikon jelentésétől. :rolleyes: Egyébként helyesen működik szóval szerintem ez nem egetverő hiba, hiszen mindenki tudja a mit jelent a “+” és a “-”. Esetleg tévedek?
" Elküldve: 2010-01-18 - 11:28 "
nem most volt.
De még mindíg az a hiba!! Nézd meg. Ezért gondoltam, hogy nyugodtan hozzászólhatok én is.
A fórom lényege, hogy mindenki-mindenhez hozzászólhat nyugodtan. És az illetékesek vagy javítják vagy sem.(általába igen).
Csak ezért próbáltam rávilágítani a dátumra. Gondolod, hogy ha akkor nem került javításra majd most a te hsz-od nyomán javítódni fog? (legyen igazad).
" a lepényhal először "
@Crazy&Rozi: azt hiszem nem egy file title tagjait hanem egy elég gigászi nyelvi file(csomagot) kellene átbogarászni a javításhoz…
Ezt most nekem is mondta :o
" @Crazy&Rozi: azt hiszem nem egy file title tagjait hanem egy elég gigászi nyelvi file(csomagot) kellene átbogarászni a javításhoz… "
Mintha majdnem pont ez lett volna a lényege a mondókámnak
" Gondolod, hogy ha akkor nem került javításra majd most a te hsz-od nyomán javítódni fog? (legyen igazad). "
Én nem férek hozzá ehhez,
Lacinak pedig kurvára más, fontosabb dolga van.
no. erről beszéltem
El van nézve, hörgő-morgó
Gondolod, hogy ha akkor nem került javításra majd most a te hsz-od nyomán javítódni fog? (legyen igazad).
" a lepényhal először " :)
Nem az én hozzászólásom miatt kell megjavítani!!! Én csak a véleményem mondtam el az előzőkben, olvass vissza kérlek és néd meg mielött kötekedni kezdesz. Köszönöm.
Ne drámázzunk
“Én csak a véleményem mondtam el az előzőkben”
’ hely, idő és alkalom szerint ’
(félreértettél…nem kötekedni szerettem volna, csupán felhívni a figyelmed, hogy ha lehetőségük lett volna, akkor megcsinálják. Sok hiba van , de azzal , hogy ha naponta beírjuk nem gyorsítjuk meg a folyamatot. Ez egy olyan hely ahol figyelnek a kis hibákra is…fejbentartják, nem felejtik el. Majd megcsinálják.
Köszönjük az észrevételt. )
Tudom nem érnek rá, már lassan egy éve ismerem őket. Bár párszor összevesztünk, azt hiszem most már nincs köztünk viszály. (Kisebb öszetűzés Pataival volt, de neki volt igaza, szóval [off]) Na de ez nem ide illik, amúgy nagyon jó a fórum a régihez képest.
Tervbe volt már véve, de akkora marha nagy és szanaszéjjel ágazó a fórum nyelvi fájlhalmaza, hogy nem nagy élmény benne turkálni - de most elkészült, helyre lett téve a jó és a rossz.
Köszönjük szépen . ( Bár én sokszor a mobiltelefonom használom és ott nincs ' szöveg ', csak a + és a - jel )
Hogy lehet két gombon ennyit vitatkozni? :jumping0045: