Apró hiba

Az oldalatokon vettem eszre h. mintha fel lenne cserélve az egyes válaszok minöségi osztályozására szolgáló képecskék felett megjelenö segitöfelirat. Huh, remélem érthetöen irtam le. Képpel illusztrálom. Ha az egérrel a zöld szinü + jel fölé megyek, akkor az “Adj negativ szavazatot erre a hozzászólásra” jelenik meg, ami sztem logikailag jobb ha a piros szinü minusz jelet tartalmazó képecske fölött jelenne meg.

Nem vok szörszálhasogató. Épitö szándékkal szóltam.

Tényleg. :wink:

Nem cserélődött az fel csak a link title tagja kicsit eltér az ikon jelentésétől. :rolleyes: Egyébként helyesen működik szóval szerintem ez nem egetverő hiba, hiszen mindenki tudja a mit jelent a “+” és a “-”. Esetleg tévedek? :slight_smile:

" Elküldve: 2010-01-18 - 11:28 "nem most volt. :wink:

De még mindíg az a hiba!! Nézd meg. Ezért gondoltam, hogy nyugodtan hozzászólhatok én is.

A fórom lényege, hogy mindenki-mindenhez hozzászólhat nyugodtan. És az illetékesek vagy javítják vagy sem.(általába igen).

Csak ezért próbáltam rávilágítani a dátumra. Gondolod, hogy ha akkor nem került javításra majd most a te hsz-od nyomán javítódni fog? (legyen igazad).

" a lepényhal először " :slight_smile:

@Crazy&Rozi: azt hiszem nem egy file title tagjait hanem egy elég gigászi nyelvi file(csomagot) kellene átbogarászni a javításhoz…

Ezt most nekem is mondta :o

" @Crazy&Rozi: azt hiszem nem egy file title tagjait hanem egy elég gigászi nyelvi file(csomagot) kellene átbogarászni a javításhoz… "

Mintha majdnem pont ez lett volna a lényege a mondókámnak :wink:

" Gondolod, hogy ha akkor nem került javításra majd most a te hsz-od nyomán javítódni fog? (legyen igazad). "

Én nem férek hozzá ehhez,

Lacinak pedig kurvára más, fontosabb dolga van.

no. erről beszéltem :slight_smile:

El van nézve, hörgő-morgó :slight_smile: :stuck_out_tongue: :smiley:


'rozi' wrote on '2010-01-30:
Gondolod, hogy ha akkor nem került javításra majd most a te hsz-od nyomán javítódni fog? (legyen igazad).


" a lepényhal először " :)Nem az én hozzászólásom miatt kell megjavítani!!! Én csak a véleményem mondtam el az előzőkben, olvass vissza kérlek és néd meg mielött kötekedni kezdesz. Köszönöm.

Ne drámázzunk :slight_smile:

“Én csak a véleményem mondtam el az előzőkben”’ hely, idő és alkalom szerint ’ :slight_smile:

(félreértettél…nem kötekedni szerettem volna, csupán felhívni a figyelmed, hogy ha lehetőségük lett volna, akkor megcsinálják. Sok hiba van , de azzal , hogy ha naponta beírjuk nem gyorsítjuk meg a folyamatot. Ez egy olyan hely ahol figyelnek a kis hibákra is…fejbentartják, nem felejtik el. Majd megcsinálják.

Köszönjük az észrevételt. :wink: )

Tudom nem érnek rá, már lassan egy éve ismerem őket. Bár párszor összevesztünk, azt hiszem most már nincs köztünk viszály. (Kisebb öszetűzés Pataival volt, de neki volt igaza, szóval [off]) Na de ez nem ide illik, amúgy nagyon jó a fórum a régihez képest. :slight_smile:

Tervbe volt már véve, de akkora marha nagy és szanaszéjjel ágazó a fórum nyelvi fájlhalmaza, hogy nem nagy élmény benne turkálni - de most elkészült, helyre lett téve a jó és a rossz. :slight_smile:

Köszönjük szépen . ( Bár én sokszor a mobiltelefonom használom és ott nincs ' szöveg ', csak a + és a - jel ) :wink:

Hogy lehet két gombon ennyit vitatkozni? :jumping0045:

@varnyu. ez volt a sok? (inkább ne)nézz bele a politikába :D:D

@hgrg: politika??? olyat én nem nézek, mert árt az egészségemnek :smiley: