AntiVirus

Sziasztok, használom ezt az antivírus nevezetű plugint, 2.9 alatt tökéletesen szuperált is. De mióta Wordpress 3-ra frissítettem, azóta nem megy a manuális scan. Valami tipp, hogy ez mitől lehet?

nem kompatibilis.

Kapcsold ki, és várd meg, míg a készítő frissíti.

'hitetlen' wrote on '2010-06-29:

nem kompatibilis.

Kapcsold ki, és várd meg, míg a készítő frissíti.

Értem, hát mást úgy sem nagyon tehetek.:) Amúgy valami hasonló pugin van WP-re?

Két különböző tárhelyen lévő WP-met frissitettem fel a 3-ra. Különböző sablonokkal és plugin konfigurációval. Mindkettőn van antivirus. És nekem tökéletesen kompatibilis mindkettőn. Automatán és manuális scan-nel is :slight_smile:

'varnyu' wrote on '2010-06-29:

Két különböző tárhelyen lévő WP-met frissitettem fel a 3-ra. Különböző sablonokkal és plugin konfigurációval. Mindkettőn van antivirus. És nekem tökéletesen kompatibilis mindkettőn. Automatán és manuális scan-nel is :)

Akkor te szerencsés vagy.:) Vagy csak én vagyok szerencsétlen?

szerintem pusztán szerencse. forditva is járhattunk volna :slight_smile:

Hali! okt.27-én frissitették az Antivirus plugint. Ugyanazon a tárhelyen, ugyanolyan WP-vel az egyik működik, a másik nem, naponta küldi a virusriasztást a frissités óta. És nem működik a manuális scan! Mivel semmit nem változtattam az oldalon, elkézelhető, hogy az uj verza valamelyik régebbi pluginnal akad össze. Viszont nekem azokra szükségem lenne.

Nincs meg valakinek az Antivirus eggyel korábbi verziója, a frissiés előtti??? Nagyon hálás lennék, ha meg tudnám szerezni. Köszönöm előre is!

Küldve el fénypost. :slight_smile:

Győző: köszi :slight_smile:

kipróbáltam. ez se megy. nálam meg idegesség :D mérgemben kikacsoltam az összes többi plugint... úgy sem működik :blink:

valami ötlet? mert eddig minden változattal jó volt. és semmi más luginon nem változtattam hónapok óta :D kezdek ideges lenni :)

van valami más hasonló plugin? mert most olyan dühös vagyok, hogy még keresni sincs kedvem :lol:

http://wordpress.org/extend/plugins/exploit-scanner/

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-security-scan/

saját gépeden (adminok gépén) virusírtók (pl. NOD32), jelszóváltoztatás, rendszeres adatbázis mentés (pl. WP DB Manager)

köszi Győző :slight_smile:

Tényleg ajánlatos antivirus bővítményt is felrakni?