Sziasztok!
Ahogy ígértem, lefordítottam néhány plugint.
Egyenlőre két anti spam (az egyik az un. chaptcha és egy összeadós), és egy contact form plugint tettem fel, ha lesz érdeklődés még lesznek újabbak is.
Csak olyanokat teszek fel, amit kipróbáltam és hasznosnak ítélek.
Ezeket megtaláljátok itt:
http://spamcsapda.atw.hu/plugins
Remélem hasznát veszitek.
Gergely
Ha spamharcról van szó, nálam a spamkarma 2 ami mindent visz. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Szerintem ezt fordítsd le, bár lesz vele meló rendesen :))))
meg spamkrma 2-vel kapcsolatban lenne még egy kérdésem, csak nem akarok ezért új témát kezdeni.
szóval melyik függvényt kell meghívni ahhoz, hogy megmondja nekem h mennyi spamkommentet fogott el az utóbbi 1 napban. Tudjátok, ezt az értéket kiküldi minden nap mailben is, szal valszeg van rá fv, meg már láttam is egy oldal alján.
SpamKarma az isten, valóban… napi százával jöttek a spamkommentek, spamtrackbackek a blogomba, azt hittem, megőrülök… aztán Laci feltelepítette a SpamKarmát, másnapra lecsökkent 1-2 spamre a mennyiség, azóta meg 0 spam… a többit felzabálja a SpamKarma.
Megkezdtem a Spam Karma lefordítását.
namármost.
a spam-ek hogy jönnek fel egy wp blogra?
akkor is tudnak szemetelni, hogyha a blog kizárólag regisztráció után kommentelhető?
IPB-nél találkoztam már olyannal, hogy a robot regelni tudott és utána reklámozott, itt is lehetséges ilyen?
mert pl a “milyen nap van ma” magyar plugin oldalán láttam, hogy az a regisztrált és belépett usereknek kikapcsolja magát.
szóval hogy megy ez wp-nél?
köszi
Akismet 2.2.x, napi 30 spam-től óv meg.
A kérdésem az lenne, hogy miként tudnám letiltani az egyes email szolgáltatókat? Tehát nálam a xxx@yahoo.co.uk e-mailről, melyben az xx változik. Idegesít. Valahogy megoldható lenne a regg biztonságosabbá tétele plug in nélkül?
Ja, h ezzel email címeket is kitudok tiltani, nem csak felhasználókat, ip-ket? :o
Mik vannak…
Köszönöm!