Animációs nyitóoldal wordpress oldalhoz

Ha egy flash nyitóanimációval szeretném kezdeni a wordpress oldalra a bejelentkezést, milyen url-t kell megadni a flash kódban, amire az animáció után átirányít (mármint a wordpress oldalra). Valószínűleg, nem elég a sima url hivatkozás, hanem a wordpress fájlokban is kódolni kell. De mit és hogyan? Kérlek, segítsetek! Előre is köszönöm! :rolleyes:

szerencsés helyzetben vagy, mert azt te adod meg!

amikor az adminban kiválasztod a kezdőoldal “oldalt” (!) - admin/beállítások/olvasás/Egy statikus oldal

akkor rögvest utána kiválasztod, hogy mely oldal kezelje a bejelentkező képernyő után a bejegyzéseidet.

na ugyanazt az url-t kell megadnod a flashben is!

hajrá.

Köszönömm Mano!

Teljesen triviális a megoldás, nem tudom miért nem ment egyedül, még egyszer köszi!

Sajnos nem tökéletes a dolog. A nyitóanimációs flash file html-be van ágyazva és mindaddig működik, ameddig tesztelem, tehát a html fájl neve nem index.html. Ahogy átnevezem a html fájlt index.html-re állandóan önmagára irányítja vissza magát. Mi a baj?

Lehet hogy hülyeséget mondok,de nem lehet hogy az a baj,hogy így két index fájlod lesz.Maga az index.html és ebben beállítva mondjuk,hogy a rólunk oldalra menjen de ez van kezdőlapnak beállítva(és ez meg index.php)?Én kiprobálnám hogy a flashbe egy olyan oldalt állítanék be ami nics beállítva kezdőoldalnak.pl.:tedomained/valami

Köszönöm, már próbáltam mindkét lehetőséget, vagyis wordpress-ben beállított nyitóoldalt írtam a flash fájlba, meg aloldalt is, de mindig ugyanaz az eredmény, az animáció után a belépésre kattintva előröl kezdi az animációt.

azt hittem a #3-ban megértetted, legalábbis ez jött le a kommentedből.

milyen html-ről beszélsz?

kezdőoldal page template-be belerakod az animációt, és az irányít tovább…

'mano' wrote on '2011-03-02:

azt hittem a #3-ban megértetted, legalábbis ez jött le a kommentedből.

milyen html-ről beszélsz?

kezdőoldal page template-be belerakod az animációt, és az irányít tovább...

Nem szeretném, ha az animáció a wordpress sablonba "lenne benne", ezért raktam html-be. Vagy meg lehet oldani úgy wordpressen belül, hogy ne látszódjék a wp sablon?

'koszi' wrote on '2011-03-02:

Nem szeretném, ha az animáció a wordpress sablonba "lenne benne", ezért raktam html-be. Vagy meg lehet oldani úgy wordpressen belül, hogy ne látszódjék a wp sablon?

Lezárható a topic, a megoldás: az index.php fájl legelejére kell beilleszteni a következő javascript kódot

document.location.href ="http://www.ahovaátakarodirányítani.valami";