Newspress sablonom van, és leszeretném fordítani a leave a comment feliratot a főoldalról… hozzászólás-ra!
Tudnátok segíteni?
KÖSZI SZÉPEN!
Mégis miben gondolod, hogy segítsünk?
Vagy a newspress-hu_HU.po fájlban keresd meg a megfelelő kifejezést, vagy a sablon megfelelő fájljában, és írd át, mentsd el és gyönyörködj benne.
vajszívű. néha irigyellek.
Mégis miben gondolod, hogy segítsünk?
Vagy a newspress-hu_HU.po fájlban keresd meg a megfelelő kifejezést, vagy a sablon megfelelő fájljában, és írd át, mentsd el és gyönyörködj benne. :D
Én tegnap pontosan ezt próbáltam. Nekem a jelenlegi "ITT és MOST VÃRJUK A HOZZÃSZÓLÃST! " címmel van a problémám (olyan hosszú és nagy, hogy kilóg a sablonból) szeretném átírni valami rövidebbre.
Csakhogy ha megváltoztatom a hu_HU.mo fájlomat, mindjárt átáll az egész Wordpress angolra.
Próbáltam azt is, hogy karakterre megegyező legyen (tele raktam szóközzel), de ugyan az az eredmény.
Hogyan tudom átírni eme nemes, de rettenetesen hosszú mondatot valami rövidebbre?
Előre is köszi.
mo-t nem lehet átírni.
po-t kell átírni (google segít neked szerkesztőt találni hozzá), és abból kell generálni a mo-t.
megnéztem a sablon fájlokat köztük comments.php functions.php stb… és egyikbe se találja a leave a comment kifejezést, amit átírnék Hozzászólásokra!
nincs más ötletetek?
mo mo mo mo mo mo mo
mo-t nem lehet átírni.
po-t kell átírni (google segít neked szerkesztőt találni hozzá), és abból kell generálni a mo-t.
Köszi szépen!
Nem hittem, hogy ennyire bonyolult lesz, de most már végre működik! :)
nem találok sehol .po fájlt … az egész sablon mappát átnéztem és sehol semmi! :S
lépj ki az utcára.
a nyelvi fájl a wp-jé, nem a sablonodé.
keresd: hu_HU.mo hu_HU.po
Oké, már megvannak a file-ok, de googleba nemtalálok olyan programot amivel meg lehet nyitni !
megvan a program… de nekem ez kínai!! hogyan kell használni…?!
elsőre:RTFM[/s:1haqz02y][/size] szebben: olvass how to-t avagy manualt
Nem kell ide semmilyen program, csak simán a szerkesztőbe ki kell keresni a kifejezést amit le akarunk fordítani és átírjuk, amilyenre szeretnénk!
Egyet viszont nem tudtam lefordítani vagy átírni, amilyenre én szeretném, mert azt tényleg sehol nem találom… és az az alsó rész, ahol írja, hogy powered by wordpress… mert arra szeretném, hogy ezt a honlapot a wordpress motor hajtja vagy valami ilyesmit…
EBBEN esetleg tudnátok segíteni? ja és köszi az eddigi segítségeket, királyok vagytok!!!
A sablon index.php fájl alján van.
Illetve a footer.php-ban, bocsi.
Nincs! Tényleg!