Angol wordpress magyarra

Sziasztok!Elég új vagyok még a Wordpress világában. Sikerült létrehoznom egy oldalt. Így utólag viszont úgy alakult, hogy jpbb lenne nekem ha ma a wordpress és az oldal szempontjából két legfontosabb bővítmény a budypress és az eventmanager is magyar nyelven működne. Jelenleg minden angol. Hogy lehet átállítani magának az oldalnak és a bővítményeknek a nyelvezetét??Előre is köszönöm a válaszokat!

Kicsit jobban utána olvastam a dolgoknak az a probléma ha azt csinálom ami a dokumentációban van leírva( (‘WPLANG’,hu_HU’) és a hu_HU.mo a languages mappába a wp-inculdes alá), akkor ezt a hibaüzenetet kapom “Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 122880 bytes) in /home/a6676419/public_html/wp-admin/includes/media.php on line 1105”

Üdv,Kevés a memória.

Talán ez segít:

define('WP_MEMORY_LIMIT', '128M');Ezt a wp-config.php fájlba kell bemásolni.

define('WP_MEMORY_LIMIT', '128M');

Ezt a wp-config.php fájlba kell bemásolni.

továbbá

#WP-ADMIN-on hívott függvények maximális memória használatadefine ('WP_MAX_MEMORY_LIMIT', '300M');http://hgrg.info/2011/10/10/wordpress-256m-memoria-limit/

#WP-ADMIN-on hívott függvények maximális memória használata

define ('WP_MAX_MEMORY_LIMIT', '300M');http://hgrg.info/2011/10/10/wordpress-256m-memoria-limit/

Továbbá, a wp nyelvi fájloknak a /wp-content/languages/ könyvtárban van a helyük, nem a /wp-inccludes alkönyvtárban.http://www.wordpress2you.com/2011/03/hogyan-beszel-magyarul-a-wordpress/

Sziasztok!Nekem ugyan ez a gondom! Felraktam a WP-t, de angol nyelvű. Incluseben is és a contentbe is beraktam már a language mappát de sehogy sem jó.

A ('WPLANG',hu_HU') nekem alapból bele volt írva. 3.3.1-et szedtem le.

Mit bénáztam el?

Valami sérült, vagy hiányzik a feltöltés során, vagy éppen kis- és nagybetű átíródott a fájlnévben.Töröld le, telepítsd újra. Innen töltsd le a hivatalos, magyar 3.3.1-et: http://hu.wordpress.org/

Köszi, így már jó lett de sajnos nem tudom továbbra sem, hogy mi okozhatta a hibát.

Újraraktam és megjavúlt :slight_smile:

Na csak nem hagyott nyugodni a dolog… :smiley:Szóval amikor feltöltöttem a cuccot FTP-n keresztűl, akkor automatikusan minden fájlnevet és a hozzájuk tartozó kiterjesztést is kisbetűre alakított.

Igen ám, csak a wp-configban meg így szerepel: ('WPLANG', 'hu_HU').


  1. Vagy a wp-configban irjuk át kisbetűsre: ('WPLANG', 'hu_hu').
  2. Vagy a feltöltött file-t nevezzük vissza “nagybetűsre”.    Személy szerint az elsőt biztosabbnak láttam :slight_smile:

És majd az első frissítéskor csodálkozni fogsz, hogy miért váltott angolra… :wink:Szóval, a hu_HU.mo a helyes választás… :slight_smile:

Igaz! :slight_smile:

Ez eszembe sem jutott … irritated.gif