Angol wordpress fórum?

Sziasztok,
Hol vannak nagyforgalmú angol WP fórumok? Nagyon láma vagyok de képtelen vagyok találni, a wordpress.org-on írtam a fórumra egy kérdésemet, de miután megjelent, lezárták, elhajtottak, azt írták hogy az ottani support fórum nem discussion fórum. Ha wordpress fórumra guglizok, akkor meg csak fórum pluginek jönnek fel, igazi discussion fórumot képtelen vagyok találni. Persze itt is aktív leszek, de szeretnék egy sokkal forgalmasabb angolt találni.
Köszi.

Próbáld meg mondjuk prog.hu-n, ott van társalgó, és elég sokan szoktak hozzászólni. Mondjuk engem onnan már kitiltottak, mert van ott pár moderátor akik nem szeretik, ha nem ők a legokosabbak az oldalon. De lehet neked nagyobb sikered lesz.

Vagy Facebook-on vannak még mindenféle kis fogyatékos csoportok, ahol hozzá nem értő átlag alatti felhasználók adnak tanácsot, segítenek a szintén hozzá nem értő felhasználóknak, meg gondolom beszélgetnek is. Biztos találsz pár angol csoportot is.

A WordPress-es Slack csatornákon is hasonló fogadtatást kapsz.

Próbáld az adott sablon vagy bővítmény gyártójánál keresni.

Vagy 15 percig hívj föl

ügyelet/hotline: +36-20-4242498  sms@szepe.net  skype: szepe.viktor

A valódi válaszom az lenne, hogy a core-t vagy egy-egy WordPress-hez írt kódot úgy lehet megérteni, hogy az ember elolvassa a kódot.
Csak ezt sokkal kevesebben teszik, mint minden ezredik WordPress használó.

Amikor másokkal beszélgetsz, akkor ezt tartsd szem előtt: hogy csak 0,0001-0,0002 embernek van valódi ismerete, a többiek lehet olyat mondanak, amit ők is csak hallottak valakitől.