Aloldalak tartalmának eltüntetése a szülőoldalról - kezdő vagyok

sziasztok,a szülőoldalon megjelenik az összes gyerekoldal címe és tartalma is.mit kell tennem, hogy csak a szülőoldal bejegyzése maradjon ott és az aloldalak csak a menüből legyen elérhetőek?remélem, érthetően le tudtam írni, h mit is szeretnék…köszönöm szépen a segítséget!

Szia!Az oldalt belinkelhetnéd, vagy legalább a sablon nevét, mert ez így kevés.

jogos.http://www.vasalas-dunakanyar.hu/araink/graphene themenagyon köszönöm!

Akkor pontosíts még a kérdésen és jó lesz, mert nem értem mi a probléma.Melyik menübe mi kell, hogy megjelenjen és mi nem?Az egyes oldalak csak a menüből érhetőek el számomra. :slight_smile:

ööö, akkor nekifutok még egyszer. :slight_smile:amikor bemész az áraink menübe, nem szeretném, hogy az aloldalak tartalma és címe megjelenjen.

most megjelennek: vasalás és mosás árak, ruhajavítás árak, stb.csak az a szöveg legyen majd ott, amit az áraink oldalhoz írnak.így már érthető?

Csinálj egy új oldalt és a menübe az új oldalnak a linkjét szúrd be és az új oldalra olyan szöveget írsz be meg olyan hivatkozást teszel be amilyet akarsz :smiley:Ha így érthető voltam.

hááát, nekem így a link megjelent a főmenüben…nem értem :frowning:le tudod írni úgy, h az én kicsi agyammal is megértsem?

nagyon köszönöm a türelmedet.

Szia!Dobtam üzit nézd meg kérlek és válaszolj rá. :slight_smile: