Aloldalak másolása

Sziasztok!Van nekem egy örökölt oldalam.

Fel vannak véve oldalak, HU, EN, SL, CR, DE, stb… a nyelvekhez.Na most az egész oldal elkészült magyarul, tehát a HU alatt meg van minden ami kell szépen sturktúrálva, azaz az aloldalaknak is lehetnek aloldalai.Megnyertem azt a csodaszép feladatot, hogy készítsem el az angol változatot.

A kérdésem az, hogy van -e rá plugin, vagy valami mód, hogy ne kelljen egyesével felvennem kézzel újra az összes oldalt a struktúrával együtt, vagy ezt mindenképp meg kell tennem?Alternatív megoldások, miszerint, inkább csináld át, vagy többnyelvűséghez használd ezt a plugint, stb… nem jöhetnek szóba sajnos, mert ez már egy éles oldal, ezt a struktúrát kell használnunk.

Olyan ötletem nincs, amit Te konkrétan kérsz, de én használok egy plugint, ami az egész oldalt forditja. És bevált.http://wordpress.org/extend/plugins/google-ajax-translation/Én is “éles” oldalra raktam fel. Minden gond nélkül.PS: ide nem linkelhetem, de ha érdekel, privátban elküldöm a linkemet.

qtranslate

Szia!Ilyesmire gondoltam, ez egész királynak néz ki, lehet, hogy kicsit átgyúrom majd.

Minden fasza lenne benne, kettő hátrányát látom, de lehet, hogy benne van, csak felületesen néztem át:Az egyes nyelvi posztokhoz saját cimkék.

Az egyes nyelvi posztokhoz saját url-ek.

igen, ez a 2 hianyzik belole, bar a cimkeket is le lehet forditani


'lolka_bolka' wrote on '2010-06-02:
Szia!

Ilyesmire gondoltam, ez egész királynak néz ki, lehet, hogy kicsit átgyúrom majd.


Minden fasza lenne benne, kettő hátrányát látom, de lehet, hogy benne van, csak felületesen néztem át:

Az egyes nyelvi posztokhoz saját cimkék.


Az egyes nyelvi posztokhoz saját url-ek.Erre van külön a a qTranslate Meta (http://wordpress.org/extend/plugins/qtranslate-meta/)

De én is köszönöm az ajánlást! Egy céges oldal nem igazán engedheti meg magának a gépi fordítást... de majd lassan eljutunk odáig is :)