Nagyon sok blog arról szól,hogy saját magát mutatja be az illető,illetve üzleti célokra használja. Bármiről is van szó,a WordPress remekül megállja a helyét.
Én most egy nehéz témába fogtam,ami sok embert érzékenyen érintheti. Hogy ennek mekkora sikere lesz,az majd kiderül. Remélem sokaknak tetszeni fog és sokak számára jól jön.
Mindenesetre megmutatom és mindenkéle kritikát szívesen fogadok. Egyetlen plugint használok egyelőre,hogy hozzászóláskor is fel lehessen íratkozni. Illetve egy sablont,ami talán leginkább illeszkedik a témához. Néhány angol szó még akad,amit igyekszek megkeresni.
http://users.cwi.hu/atomjani/
Vagy nem működik - vagy valami disznóságot csinál a háttérben a gyanútlan látogató tudta nélkül, ugyanis mindenféle regisztráció nélkül lehet kommentálni a blogon. Regisztrálást követelni azért, hogy a nyálas olvasó odaírhassa, hogyaszongyahogy 'jejbeszépposzt'... teljesen fölösleges lenne, csak elriasztja a jobbérzésű látogatót.
Mi az, amire, szerinted, hozzászóláskor is "fel lehet iratkozni" (N.B. rövid i)? Remélem, avval, hogy hagytam ott egy kommentet, nem kerültem fel valami levlistára, mert ha igen, rádküldöm a net minden pestisét :)
Csak arra a bejegyzésre iratkozik fel,ahol alul bepipálja ezt az opciót. Ãgy nem kell miatta félned.
A hozzászólást ilyenkor csak moderátor jóváhagyásával megy,ha nincs regisztrálva. Ãgy ők se jelentenek gondot. Aki meg regisztrál,az általában normális fej,úgyhogy azok simán hozzászólhatnak jóváhagyás nélkül. Szerintem ez a legjobb módszer.
Vagy te vagy én valamit félreértünk a “regisztrálás” ürügyén. Minden normál WP blogban a regisztrálás azt jelenti, hogy a WP-ben oda kell menni a pelda.hu/wp-register.php oldalra és regisztrálni, majd bejelentkezni, hogy pl. kommentet/megjegyzést lehessen írni.
Ha nem erre gondolsz, akkor NE azt a szót használd, hogy regisztrálás! Hogy a saját kommentálásom után következő megjegyzésekről értesítést kapjak (Subscribe to comments plugin) - az nem regisztrálás, hanem feliratkozás. A pontos fogalmak használata mindig megkönnyíti a kommunikációt…
És a komment az MEGjegyzés vagy hozzászólás, ezzel szemben a “post” magyar megfelelője a BEjegyzés. Ne kavard össze-vissza őket, mert senki nem fogja érteni, mit akarsz!
Abban a posztban, amelyikhez hozzászóltam, kétszer is arra szólítod fel a látogatót, hogy “regisztráljon”. Mire? Minek?
Ha nem kötelező, és valaki regisztrál… az bizony nem normális (fej), bármit is gondolsz te erről.
Azt hittem,hogy lehet úgy,hogy csak akkor van moderátori jóváhagyás,ha nem regisztráltként szól hozzá. De úgy látom,hogy együtt jár a kettő. Ezért is gondoltad talán hogy keverem. Azért körülnézek itt a fórumban.
Azt hiszem mindent sikerült lefordítani. Ãgy a végére azért elég jól kiismerem a sablont. Egyedül az “Trackback URI”-rel nem jutok dűlőre. Csinál ez egyáltalán valamit a frissítésen kivül?
Egyébként az a regisztráció egy külön fórumra való regisztrálását jelent. Azért látszik kétszer,mert a bejegyzést nem rövidített formátumban mutatja a főoldalon.
Ez a dolog,hogy több oldalt lehet csinálni,ez tetszik.
Ja és köszi a kritikát. Pont erre volt szükségem.